BACK TO
TOP
Agrothessaly

TEOFERT για αποκλειστικές τεχνολογίες

H ΤΕΟFERT είναι η µοναδική ελληνική εταιρεία, η οποία έχει κατορθώσει και διαθέτει τεχνολογίες αιχµής στο χώρο των λιπασµάτων, τις οποίες ο παραγωγός µπορεί να βρει αποκλειστικά και µόνο σε αυτήν.

teofert__1_

405
0

Οι αποκλειστικές συνεργασίες που συνάπτει µε τους κορυφαίους και τεχνολογικά προηγµένους οίκους του εξωτερικού στον τοµέα της λίπανσης και θρέψης των φυτών οδηγούν στη µεταφορά τεχνογνωσίας στην Ελλάδα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, προσαρµοσµένων απόλυτα στις ελληνικές απαιτήσεις. Συγκεκριµένα λοιπόν,  διαθέτει 7 καινοτόµες τεχνολογίες που εφαρµόζονται στα κοκκώδη και υγρά λιπάσµατα της που παράγει στις εγκαταστάσεις της στην Στυλίδα.


ΑLZON neo-N: Είναι η πρώτη τεχνολογία σταθεροποίησης στον κόσµο που περιέχει διπλή παρεµπόδιση µέσα στον ίδιο κόκκο (παρεµπόδιση νιτροποίησης και παρεµπόδιση ουρεάσης) για την απόλυτη αξιοποίηση και προστασία του αζώτου, ανεξαρτήτων καιρικών και εδαφολογικών συνθηκών. Οδηγεί σε µέγιστες αποδόσεις.

PIAMAX: Η πιο προηγµένη και αποτελεσµατική διπλή παρεµπόδιση νιτροποίησης µε δύο ξεχωριστούς παρεµποδιστές νιτροποίησης τελευταίας γενιάς της γερµανικής εταιρείας SKW-Piesteritz. Η τεχνολογία αυτή προσφέρει στα λιπάσµατα που την περιέχουν µηδαµινές απώλειες αζώτου από το έδαφος λόγω έκπλυσης νιτρικών, λιγότερη εργασία και αυξηµένη παραγωγή.

PIAZUR: Η πιο σταθερή και αποτελεσµατική παρεµπόδιση ουρεάσης παγκοσµίως. Περιέχει το µοναδικό διαφορετικό παρεµποδιστή ουρεάσης 2ΝΡΤ ((2- νιτροφαίνυλό)φωσφορικό τριαµίδιο) που µπορεί να βρει κανείς στην αγορά. Ο παρεµποδιστής oυρεάσης 2-ΝΡΤ είναι παγκόσµια καινοτοµία της γερµανικής εταιρείας SKW-Piesteritz για µηδαµινές απώλειες αζώτου προς την ατµόσφαιρα υπό τη µορφή της αµµωνίας. Θεωρείται ενισχυτής πρωτεΐνης καθώς οδηγεί σε σηµαντική αύξηση της % περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη στους καρπούς.

AVAIL N: Η τεχνολογία αυτή περιέχει ένα οργανικό πατενταρισµένο συµπολυµερές, το οποίο χάρις την υψηλή ΙΑΚ που διαθέτει αφήνει διαθέσιµες όλες τις µορφές αζώτου για τα φυτά, καθόλη τη διάρκεια της καλλιέργειας, µε αποτέλεσµα να είναι ικανά να απορροφήσουν την µέγιστη συγκέντρωση αζώτου. Η αγρονοµική αυτή αποτελεσµατικότητα των λιπασµάτων AVAIL N, σε σύγκριση µε ανταγωνιστικά λιπάσµατα, έχει πιστοποιηθεί από το Γεωπονικό Πανεπιστήµιο Αθηνών µέσα από πολυάριθµα πειράµατα αγρού.  

AVAIL P: Τα λιπάσµατα τεχνολογίας AVAIL P περιορίζουν αποτελεσµατικά τη δέσµευση του Φωσφόρου στο έδαφος, αφήνοντας τον αξιοποιήσιµο και διαθέσιµο για τα φυτά, καθόλη τη διάρκεια της καλλιέργειας. Περιέχει ένα οργανικό συµπολυµερές το οποίο δηµιουργεί µία αρνητικά φορτισµένη ασπίδα στο µικρο- περιβάλλον γύρω από το κόκκο των φωσφορικών λιπασµάτων.

ELECTRON: Η τεχνολογία αυτή περιέχει ιχνοστοιχεία, τα οποία επικαλύπτουν 100% κάθε κόκκο λιπάσµατος και οδηγούν σε µία οµοιόµορφη κατανοµή µέσα στο χωράφι. Με αυτόν τον τρόπο, τα ιχνοστοιχεία εξασφαλίζουν πολλά περισσότερα σηµεία επαφής µε τις ρίζες των φυτών, µε αποτέλεσµα να πολλαπλασιάζεται η απορρόφηση τους από αυτά και τελικά να µεγιστοποιείται η απόδοση τους.

STIM UP: Τεχνολογία οµοιόµορφης επικάλυψης κάθε κόκκου µε χουµικά και φουλβικά υψηλής συγκέντρωσης, που οδηγεί σε δυνατό ριζικό σύστηµα και γρήγορο ξεκίνηµα της καλλιέργειας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία