BACK TO
TOP
Agrotica 2020

Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ συμμετείχε 4η φορά στην έκθεση AGROTICA

Αθήνα, 20 Ιανουαρίου, 2020 – Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ, θυγατρική της Total, για τον κλάδο Marketing and Services, συμμετείχε για 4η φορά στην 28η έκθεση Agrotica 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από την 30η Ιανουαρίου μέχρι και την 2η Φεβρουαρίου 2020, παρουσιάζοντας την εξειδικευμένη γκάμα λιπαντικών της.

20200131_160536_2

27
0

Η συμμετοχή του κόσμου στην έκθεση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, φτάνοντας τους 161.775 επισκέπτες, και σημειώνοντας αύξηση 12,53% συγκριτικά με το 2018. Από το περίπτερο της ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ πέρασαν πάνω από 40.000 επισκέπτες, γεγονός που μας έδωσε την ευκαιρία μαζί με τους επίσημους συνεργάτες μας να είμαστε δίπλα στον κόσμο του αγροτικού κλάδου, ώστε να συζητήσουμε μαζί τους και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τα ερωτήματά τους. Επιπλέον, με αφορμή τη συμμετοχή μας στην έκθεση οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις νέες συσκευασίες των προϊόντων Total που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά μέσα στους επόμενους μήνες.

Η παρουσία της ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ ενισχύθηκε μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής στους χώρους της ΔΕΘ (όπως φαίνεται στις φωτογραφίες παρακάτω), καθώς και από την κάλυψη στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Σχετικά με την ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ

Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ, είναι θυγατρική της Total, για τον κλάδο Marketing and Services, για την Ελλάδα και Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Μάλτα, Κύπρο, Γεωργία και Αρμενία. Το εύρος των δραστηριοτήτων μας εστιάζεται στον εφοδιασμό της αγοράς με λιπαντικά και ψυκτικά υγρά για την αυτοκίνηση, την βιομηχανία, τα μηχανήματα έργων και την αγροτική οικονομία και με χημικά για την αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανία. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες μας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, στοχεύοντας στη μείωση των λειτουργικών εξόδων, στη βελτίωση της απόδοσης και την εξασφάλιση της μακροζωίας τους εξοπλισμού.

www.total.gr

Σχετικά με την Total Lubricants

Η Total Lubricants είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία παραγωγής και εμπορίου λιπαντικών. Διαθέτει 41 μονάδες παραγωγής διεθνώς και περισσότερους από 5.800 εργαζόμενους σε 150 χώρες. Η Total Lubricants προσφέρει καινοτόμα, αποτελεσματικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και υπηρεσίες που αναπτύχθηκαν από περισσότερους από 130 ερευνητές στο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξής της. Τα λιπαντικά Total είναι η καλύτερη επιλογή για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία και τη ναυτιλία.

lubricants.total.com  

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία