Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Γνώμες

Και όμως τεχνικά η τάση στο βαμβάκι είναι ανοδική

Η αγορά δείχνει υποτονική με διορθωτικές συνεδριάσεις ως αποτέλεσμα των ρευστοποιήσεων κερδοσκοπικών κεφαλαίων. Παρά τη διόρθωση από τα πρόσφατα υψηλά, η πλειονότητα των αναλυτών εκτιμά ότι τεχνικά η τάση εξακολουθεί να είναι ανοδική.

Μοναδική παραφωνία για το βαμβάκι η ισοτιµία του δολαρίου

12
0

Μάλιστα παρουσιάζουν σαν ισχυρό σημείο στήριξης τα επίπεδα των 74-75 σεντς ανά λίμπρα. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια ανοδική αντίδραση σε αυτές τις τιμές, ιδιαίτερα αν συνδυαστούν με επιστροφή της ισχυρής ζήτησης στη φυσική αγορά.

Ελληνική αγορά

Με αργούς ρυθμούς και σε μικρές ποσότητες πωλούνται τα φετινά αποθέματα. Οι τιμές που πιάνουμε στα 86 σεντς ανά λίμπρα φυσικά έχουν μειωθεί λόγω της χρηματιστηριακής διόρθωσης, παράλληλα όμως έχει βελτιωθεί η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου. Εκτιμάται ότι μόλις η αγορά δείξει σημάδια ανοδικής αντίδρασης τότε τα κλωστήρια θα αυξήσουν τη ζήτηση. Ωστόσο, μέχρι τότε η πλειονότητα των αγοραστών θα παραμείνει υποτονική. Αναφορικά με τη νέα σοδειά δείχνει να δημιουργείται μια αγορά γύρω από τα 6 σεντς πάνω από τις αντίστοιχες τιμές Δεκεμβρίου ‘18.

Γιάννης Παπαδογιάννης

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία