Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Οσφυοκαµψίες για το Greek style/type yogurt

Ξαφνιάζει... ευχάριστα η µαχητικότητα δεύτερη φορά του Αποστολόπουλου του ΣΕΒΓΑΠ για τις οσφυοκαµψίες αρµοδίων πάνω σε ζητήµατα που πλήττουν τον κτηνοτροφικό τοµέα και δη του γάλακτος. Η πρώτη αφορά την καυστική επιστολή του µε αφορµή την τήβεννο από το ΓΠΑ στον... τιµητή της Φέτας Επίτροπο Χόγκαν, και η δεύτερη για τα ευχαριστήρια στην ΕΕ, της Βάθη κατά την επίσκεψη του Επιτρόπου Αντρουκαΐτις για το Greek yogurt, όρο που καπηλεύεται επί µακρόν η Τσεχία και υπόσχεται να αλλάξει... «∆είχνουµε υποχρεωµένοι στον Επίτροπο για την τεράστια προσπάθεια που έκανε για να µας πει ότι «ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή», σχολιάζει.

antres-kinita

116
0

Υβρίδια
-Μια πρόταση από τις Βρυξέλλες ώστε τα ανθεκτικά στα παράσιτα αµερικανικά σταφύλια Vitis labrusca να επιτραπεί να παράγουν κρασί, διαιρεί την Ευρώπη κατά µήκος µιας γραµµής βορρά-νότου, µε τις νότιες οινοποιητικές µονάδες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

-∆ώδεκα χώρες, µαζί οι κορυφαίες παραγωγοί της Ευρώπης, όπως Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα αντιτίθενται στην ιδέα Χόγκαν να άρει την απαγόρευση του 1979 στην ΕΕ, τονίζοντας την ανάγκη να προστατευθεί η φήµη τους.

-Πολλοί αναφέρονται στην απωθητική δυσοσµία, καθώς οι ποικιλίες Labrusca συνήθως συσχετίζονται µε αρώµατα µούχλας, ενώ οι θιασώτες της άρσης βλέπουν εµπορικές στρατηγικές. Εν αναµονή...


Πράξεις
Ο Μάξιµος (έδωσα τη µάχη στο γάλα), αναρωτιέται για το εξής απλό, ότι δηλαδή αφού εκεί στην κυβέρνηση λένε συνεχώς όπου βρεθούν και σταθούν πως συµµερίζονται τις καταγγελίες των αγροτών για την ύπαρξη καρτέλ που επιβάλλει χαµηλή τιµή παραγωγού στο βαµβάκι τι περιµένουν και δεν ζητούν παρέµβαση της Επιτροπής Ανταγωνισµού. Οέο!


Στήσιµο
Παρακράτησαν λέει εκεί στον ΕΛΓΑ τα τέλη εκτίµησης των πληγέντων παραγωγών σε 8 Κοινότητες Σερρών, ενώ οι πληγέντες ακόµη περιµένουν τους τοπικούς εκτιµητές. Στη σκανδαλώδη αβελτηρία, τα ρίχνει η Σερραία βουλευτής Αραµπατζή µε τον Φάνη να διαβεβαιώνει ότι θέµα µε τον ανταποκριτή θα διευθετηθεί και οι αποζηµιώσεις θα τρέξουν..

           

Βρεφοφιστικορόφηµα
Στην Ιταλία, είπε ο διακεκριµένος ζωοτέχνης Guiseppe Pulina, στο Milk Conference της Αgrenda οι παιδίατροι έχουν εντάξει το γίδινο γάλα στη ζωή των νηπίων. Στην Ελλάδα, είπε στέλεχος γαλακτοβιοµηχανίας υπάρχει επιστηµονική οµάδα που λέει ότι δεν χρειάζεται καν γάλα από 4µηνών... Μήπως συνιστούν φιστικοροφήµατα;

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία