BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Η στήριξη περνά από τις «πράσινες λωρίδες»

Αυτό που έμεινε είναι ότι τους άκουσε με προσοχή!

56_2

9
0

Μέχρι στιγµής πέρα από το ότι υπάρχουν στον κουµπαρά του υπουργείου της πλατείας 150 εκατ. ευρώ για την αντιµετώπιση των επιπτώσεων της πανδηµίας στον πρωτογενή τοµέα, δεν υπάρχει τίποτα πιο χειροπιαστό. Μάλιστα, την ώρα που εκπρόσωποι ανά κλάδο τείνουν χείρα βοηθείας εκθέτοντας την προβληµατική κατάσταση που έχει δηµιουργηθεί, ο Μαυρουδής ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει πως για… το καλό τους το κάνει, αφού όπου ακούγονται οι λέξεις «κρατική στήριξη», αυτόµατα διαµορφώνονται κερδοσκοπικά παιχνίδια. Για την ώρα η προσήλωση είναι στις… «πράσινες λωρίδες».

Υβρίδια

Στις δύσκολες ηµέρες, που ζούµε, εκτός απ’ αυτούς, που µάχονται ηρωικά τον αόρατο εχθρό του κορωνοϊού στην πρώτη γραµµή, υπάρχουν κι εφεδρείες στα µετόπισθεν.

Μεταξύ αυτών κι οι Έλληνες κτηνοτρόφοι, οι οποίοι σε δωδεκάωρη τουλάχιστον βάση, είναι στις εκµεταλλεύσεις τους κι αγωνίζονται για την επιβίωση της επιχείρησής τους και τη διασφάλιση της διάθεσης προϊόντων στην αγορά.

Οι αντιξοότητες της εποχής, λέει η ΕΦΧΕ, καθιστούν την προσπάθειά τους όλο και πιο δυσχερή λόγω της κατακόρυφης ανόδου των ζωοτροφών, την ίδια ώρα µάλιστα, που κάποιοι γαλατάδες προχωρούν σε περαιτέρω µειώσεις τιµής παραγωγού, παρά την αύξηση της κατανάλωσης!

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία