BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Άδειο το µπαγιόκο του γαµπρούλια

Το ελληνικό µετάξι θα αναγνωρισθεί ως ΠΓΕ εντός, γιατί, απ’ ό,τι ξέρω, Κώστα, ευρωπαϊκό σύστηµα για τα παραδοσιακά µη εδώδιµα δεν έχει ακόµα ψηφιστεί!

56_4

1
0

Άνθρακες ο θησαυρός µε την περιοδεία του προέδρου του ΕΛΓΑ στην Ηµαθία, την Κοζάνη και την Πέλλα. Όσοι πόνταραν στο ότι ο Ανδρέας Λυκουρέντζος είναι γαµπρός στο Νεόκαστρο Ηµαθίας και αυτή του η σχέση θα παίξει κάποιον ρόλο στην ικανοποίηση αιτηµάτων που έχουν διατυπώσει κατά καιρούς οι παραγωγοί της περιοχής, έπεσαν έξω. Η… βαλίτσα του επικεφαλής του ΕΛΓΑ ήταν άδεια και όπως µας είπε αγρότης της περιοχής, «καλές οι βόλτες και οι συναντήσεις στα χωριά µε τους καφέδες, τους χυµούς και τα γεύµατα, αλλά το κρίσιµο είναι µε το… µπαγιόκο. Και γι’ αυτό δεν ακούστηκε τίποτε».

Υβρίδια

«Ας αφήσουµε επιτέλους τα ψέµατα κι ας πάψει ο κύριος Βορίδης να παριστάνει τον αγρότη, σπέρνοντας ψεύτικες υποσχέσεις στον αγροτικό κόσµο», λέει ο Βάκης του ΑΚΚΕΛ για το 7χίλιαρο.

 Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν 7.000 ευρώ, ούτε 5.000 ευρώ, ούτε 50.000 ευρωπαϊκά χρήµατα ως αποζηµίωση για τον κορωνοϊό.

«Μην κοροϊδευόµαστε είναι έως 7.000 ευρώ και το ποσό δεν µπορεί να υπερβεί το 2% του Προγράµµατος Αγροτικής Ανάπτυξης. Άρα για την Ελλάδα το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 97,7 εκατ. ευρώ. Αν τώρα διαιρέσουµε το ποσό αυτό µε τις 650.000 αγροτικές εκµεταλλεύσεις, ο κάθε αγρότης θα πρέπει να πάρει το τεράστιο ποσό των 150 ευρώ !!!», τονίζει.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία