Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Branding

Η Barilla δημιουργεί ζυμαρικά σε σχήμα καρδιάς για του Αγίου Βαλεντίνου

Για τη Barilla, που εδώ και 145 χρόνια κάνει τα τραπέζια μας πιο γευστικά, η απόλυτη κίνηση αγάπης είναι το να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας μια μακαρονάδα.

2024_02_12_BARILLA_LOVE_GIFT_BOX

45
0

Για τον εορτασμό της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, δημιούργησε ένα limited edition pasta cut σε σχήμα καρδιάς και 5 απολαυστικές συνταγές που αναδεικνύουν με τον πιο όμορφο τρόπο την αγάπη, δείχνοντας πόσο εύκολο είναι να πεις "σ' αγαπώ" με ένα ποιοτικό πιάτο ζυμαρικών, δίνοντάς μας ταυτόχρονα την έμπνευση να δημιουργήσουμε πιάτα για αυτούς που αγαπάμε.

Βάσει της παγκόσμιας έρευνας που ανέθεσε η Barilla στην YouGov, σχεδόν οι μισοί από τους ερωτηθέντες στην Ελλάδα (47%*) εκδηλώνουν την αγάπη τους μαγειρεύοντας για τους αγαπημένους τους, ενώ το 67% πιστεύει ότι αγάπη σημαίνει να επιστρέφεις στο σπίτι και να βρίσκεις το αγαπημένο σου φαγητό. Παράλληλα με τα πιο παραδοσιακά φαγητά που σχετίζονται με την αγάπη, τα ζυμαρικά παίζουν επίσης ρόλο την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου για τους Έλληνες, καθώς το 32% συμφωνεί ότι υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ ζυμαρικών και αγάπης και συγκεκριμένα η καρμπονάρα είναι για το 46% η συνταγή που συνδέεται με την αγάπη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία