Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλη τη σειρά προϊόντων της εταιρείας σε ιδιαίτερους συνδυασμούς:
> Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Κόλιανδρο και Μπαχάρι
Γλυκόξινη σάλτσα μανιταριού πλευρώτους Τσάτνεϊ, σιγοβρασμένη σε κόκκινο ξηρό κρασί με κόλιανδρο και μπαχάρι
> Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Τσίλι, Κάρυ και Πορτοκάλι
Μια ιδιαίτερη γλυκόξινη ελαφρώς πικάντικη σάλτσα μανιταριού πλευρώτους, σιγοβρασμένη σε λευκό ξηρό κρασί, με κάρυ, φυσικό χυμό και πραγματικό ξύσμα πορτοκαλιού που της δίνουν ένα ξεχωριστό άρωμα
> Γλυκό Κουταλιού Μανιτάρι Πλευρώτους με Καβουρδισμένο Αμύγδαλο και Άρωμα Βανίλιας
Ένα πολύπλευρο γλυκό από φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε λεπτές λωρίδες, που βράζουν μαζί με φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού και καστανή ακατέργαστη ζάχαρη, δίνοντας στο σιρόπι ένα κεχριμπαρένιο χρώμα, σε συνδυασμό με άρωμα βανίλιας και καβουρδισμένο φιλέ αμυγδάλου
> Σαγανάκι Μανιτάρι Αγαρικό με Μουστάρδα και Λεμόνι
Φρέσκα αγαρικά μανιτάρια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια σωτάρονται σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και σιγοβράζουν μαζί με μουστάρδα, χυμό λεμόνι και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και δημιουργούν ένα γευστικό σαγανάκι
> Σαγανάκι Μανιτάρι Αγαρικό με Ούζο και Ντομάτα
Φρέσκα αγαρικά μανιτάρια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια σωτάρονται σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και σιγοβράζουν μαζί με ούζο, σάλτσα ντομάτας και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και δημιουργούν ένα γευστικό σαγανάκι
Τα προϊόντα θα διατίθενται σε συσκευασίες Delicatessen & HoReCa
Αποθήκη Γ’, λιμάνι Θεσσαλονίκης (Stand 3)
Ημέρες και ώρες:
Σάββατο 06/04, ώρες 13:00μμ – 21:00μμ
Κυριακή 07/04, ώρες 11:00πμ – 21:00μμ
Δευτέρα 08/04, ώρες 11:00πμ – 17:00μμ
Περισσότερες πληροφορίες και συνταγές με προτάσεις σερβιρίσματος:
www.terrafyllida.gr