Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Στις Valuable 500 πολυεθνικές συμμετέχει η Syngenta

Στη λίστα με τις 500 κορυφαίες εταιρείες The Valuable 500, την οποία απαρτίζουν πολυεθνικές οι οποίες είναι δεσμευμένες να προωθήσουν την κοινωνική και εργασιακή ενσωμάτωση ανθρώπων με αναπηρία, είτε αυτοί είναι υπάλληλοι, είτε συνεργάτες είτε πελάτες.

erikfyrward

93
0

Η ανακοίνωση της συμμετοχής της Syngenta στις Valuable 500 έγινε την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία, με την εταιρεία να γίνεται η πρώτη από όσες δραστηριοποιούνται στον τομέα της γεωργίας, η οποία συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή.

Ο CEO της Syngenta, Eric Fyrwald δήλωσε: «Όταν εστιάζουμε αποκλειστικά στις προκλήσεις της αναπηρίας, συχνά παραβλέπουμε το ταλέντο και τις δυνατότητες του ατόμου. Θέλω η Syngenta να γίνει μια εταιρεία στην οποία όλοι οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τους εκτιμούν λόγω του διαφορετικού που φέρνουν στο σύνολο και τις ομάδες οι οποίες επιδιώκουν την επίτευξη του στόχου να ενισχύσουν τους αγρότες στο έργο τους που είναι η εξασφάλιση αρκετής τροφής για τον πλανήτη μαζί με την προστασία του περιβάλλοντος. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο μπήκαμε στις Valuable 500».

Όπως σημειώθηκε, οι Valuable 500 καλεί 500 εταιρείες να ενσωματώσουν άτομα με ειδικές ανάγκες στο δυναμικό τους. Η Caroline Casey, ιδρύτρια του The Valuable 500, σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Syngenta στις τάξεις των παγκόσμιων επιχειρήσεων που δεσμεύτηκαν να ενταχθούν στο The Valuable 500. Μόνο με την υποστήριξη παγκόσμιων εταιρειών όπως η Syngenta μπορούμε να αξιοποιήσουμε πλήρη μετασχηματιστική δύναμη των επιχειρήσεων για τη δημιουργία μιας πραγματικά διαφορετικής και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνίας για όλους. Ελπίζουμε ότι η τολμηρή ηγεσία που έχει δείξει η Syngenta θα ενθαρρύνει τους άλλους στο γεωργικό τομέα να συμμετάσχουν στην εκστρατεία μας για την πλήρη ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες σε όλο τον κόσμο ».  

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία