BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η καινοτόμα σειρά οσπρίων «Έτοιμα φυσικά!» της 3αλφα με δικό της microsite

H 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε παρουσιάζει τη νέα, καινοτόμα σειρά προϊόντων, «έτοιμα φυσικά!», όσπρια μαγειρεμένα στον ατμό, μέσα από το ολοκαίνουριο microsite της, που είναι συμβατό με κινητά και tablets.

σδφ

228
0
Tο microsite περιγράφει την ιδέα πίσω από τα «έτοιμα φυσικά!», παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τα θρεπτικά στοιχεία του κάθε οσπρίου, προτείνει στον χρήστη έξυπνους και γρήγορους τρόπους κατανάλωσης καθώς και απολαυστικές συνταγές

Σε συνεργασία με τη Lighthouse, η ομάδα της 3αλφα δημιούργησε το εξειδικευμένο microsite ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία των «έτοιμα φυσικά!», το οποίο επικεντρώνεται στο να μυήσει τον επισκέπτη στην υγιεινή διατροφή μέσα από έξυπνες και γρήγορες λύσεις. Για τον λόγο αυτό, η σταθερή και καθαρή δομή του είναι απόλυτα φιλική για τους χρήστες και συμβατή με κινητά και tablets, www.3alfa-etoimafysika.gr. Tο microsite περιγράφει την ιδέα πίσω από τα «έτοιμα φυσικά!», παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τα θρεπτικά στοιχεία του κάθε οσπρίου, προτείνει στον χρήστη έξυπνους και γρήγορους τρόπους κατανάλωσης καθώς και απολαυστικές συνταγές.

 

Φακές ψιλές, ρεβύθια χονδρά, φασόλια μαυρομάτικα και φασόλια κόκκινα μαγειρεμένα στον ατμό, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες, είναι «έτοιμα φυσικά!», για να τα ανακαλύψουν οι χρήστες με ένα μόνο κλικ.

 

H 3αλφα για μία ακόμη φορά καινοτομεί και απαντά στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, αυτή τη φορά με τον πιο άμεσο και διαδραστικό τρόπο, έτοιμη φυσικά! να λύσει όλες τους τις απορίες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία