BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Σε σώμα το νέο ΔΣ της Δωδώνη, πρόεδρος ο Χρήστος Τσόλκας

Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Δωδώνη ΑΕ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της στα Ιωάννινα, με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς της, όπου εξελέγη νέο διοικητικό συμβούλιο.

2e2ab9553bff4720a51d1699911b3e38

42
0

Σε συνέχεια της συνεδρίασης, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο, με πρόεδρο τον Χρήστο Τσόλκα, αντιπρόεδρο τον Γιάννη Βιτάλη, διευθύνοντα σύμβουλο τον Μιχάλη Παναγιωτάκη και μέλη τους Νίκο Σερέτη και Σπύρο Παπαγιάννη.

«Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με αίσθημα τιμής, αλλά και ευθύνης, απέναντι στην εταιρεία, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές. Η Δωδώνη διακρίνεται για το όραμα και τη

φιλοσοφία της καθώς και για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγει. Μέσα από το νέο μου ρόλο, δεσμεύομαι πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε δυναμικά, με στόχο να οδηγήσουμε την εταιρεία, υπό το πρίσμα του νέου ομίλου, σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες», δήλωσε ο νέος πρόεδρος της εταιρείας, Χρήστος Τσόλκας, που παράλληλα είναι και διευθύνων σύμβουλος της Δέλτα Τρόφιμα.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, διευθύνων σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε: «Η ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζει την επιτυχημένη και ανοδική της πορεία ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων, φημισμένη για τα αγνά και υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγει. Στόχος μας παραμένει η διεύρυνση του προϊοντικού μας χαρτοφυλακίου, το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων και η διατήρηση της ανταγωνιστικότητάς μας τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία