BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η Syngenta συνεργάζεται με την CropX για τη βιωσιμότητα του πρωτογενή τομέα

Η Syngenta, παγκόσμιος ηγέτης στους σπόρους και στα φυτοπροστατευτικά προϊόντα και η CropX Technologies, κορυφαία εταιρεία στη διαχείριση ψηφιακών αγροκτημάτων, συνεργάζονται για να βελτιώσουν τη βιωσιμότητα και την απόδοση στις προμήθειες σπόρων της Syngenta στις αμερικανικές μεσοδυτικές πολιτείες.

Screenshot__69__2

12
0

Το σύστημα διαχείρισης αγρονομικών εκμεταλλεύσεων CropX συλλέγει δεδομένα του αγροκτήματος σε πραγματικό χρόνο από πολλαπλές πηγές, όπως αισθητήρες εδάφους, δορυφόρους, βροχόμετρα και μηχανήματα στο αγρόκτημα, και τα στέλνει στο cloud, όπου εκτελούνται προηγμένες γεωπονικές αναλύσεις για να δώσουν συμβουλές στους καλλιεργητές και οπτικοποιήσεις σχετικά με την υγεία του εδάφους και των καλλιεργειών τους. Η άρδευση, οι ασθένειες, η διαχείριση δεδομένων αγρού και η παρακολούθηση των θρεπτικών ουσιών εμφανίζονται όλα σε μια εύχρηστη εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για τη διαχείριση πολλών χωραφιών.

Η Syngenta είπε ότι το σύστημα CropX βοήθησε στη βελτίωση των μετρήσεων βιωσιμότητας μειώνοντας την ποσότητα του νερού άρδευσης που χρησιμοποιείται, επιδεικνύοντας ισχυρή απόδοση της επένδυσης της. Από τη δοκιμή, η Syngenta αποφάσισε να επεκτείνει τη χρήση του συστήματος CropX σε επιπλέον στρέμματα παραγωγής αρδευόμενου καλαμποκιού στα Μεσοδυτικά.

«Η Syngenta έχει δεσμευτεί να βελτιώσει τις μετρήσεις βιωσιμότητας της αλυσίδας εφοδιασμού των σπόρων μας», δήλωσε ο Gilber Argenta, Επικεφαλής Παραγωγής και Εφοδιαστικής Αλυσίδας Σπόρων Βόρειας Αμερικής. «Την περασμένη σεζόν, πραγματοποιήσαμε μια δοκιμαστική δοκιμή συστημάτων παρακολούθησης εδάφους σε ένα υποσύνολο των στρεμμάτων παραγωγής καλαμποκιού μας στη Νεμπράσκα και το Ιλινόις και το σύστημα CropX είχε κορυφαία απόδοση».

«Επιλέξαμε την CropX επειδή με το κορυφαίο λογισμικό της μας επέτρεψε να βελτιστοποιήσουμε την άρδευση και να διαφυλάξουμε τις αποδόσεις μας», δήλωσε η Argenta. «Με τα δεδομένα, τις οπτικοποιήσεις και τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, μπορούμε να διαχειριζόμαστε το νερόμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

«Η CropX είναι περήφανη που επιλέχθηκε από τη Syngenta. Το σύστημα CropX δημιουργεί ένα win-win για τους καλλιεργητές και το περιβάλλον, επιτρέποντας στα αγροκτήματα να αναπτύσσονται περισσότερο ενώ χρησιμοποιούν λιγότερες εισροές, όπως νερό και μυκητοκτόνα. Εν τω μεταξύ, το CropX παρέχει στους διαχειριστές πεδίου μια ολοκληρωμένη εικόνα όλων των τομέων τους, απλοποιώντας τη διαχείριση των καλλιεργειών τους», δήλωσε ο Tim Davis, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της CropX στη Βόρεια Αμερική.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία