BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Συνεργασία Βιοζωκάτ με Ariston Nutrition με σκοπό την εφαρμοσμένη διατροφή ζώων

Τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου, η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. και η ARISTON NUTRITION I.K.E. υπέγραψαν συμφωνητικό σύμπραξης με σκοπό την συνεργασία στην εφαρμοσμένη διατροφή ζώων. Κάθε μέρος φέρνει τα δυνατά του σημεία στο νέο αυτό σχήμα με σκοπό την κατάκτηση της κορυφής στον τομέα διατροφής όλων των ζώων στην Ελλάδα.

viozwkat-logo

64
0

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. είναι μια ιστορική εταιρεία με πολυμορφικές δυνατότητες παραγωγής, εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, ισχυρή ομάδα πωλήσεων και διανομής προϊόντων, αλλά και με ενθουσιασμό για την επέκταση των προσφορών της από μικρο-ισορροπιστές έως και πλήρης τροφές για όλα τα ζώα και τύπους εκτροφών. Αντίστοιχα, η ARISTON NUTRITION I.K.E. φέρνει ισχυρή τεχνογνωσία από τις ΗΠΑ, Γερμανική πιστότητα πυρήνων για τα πιο δύσκολα προϊόντα, διεθνές δίκτυο επαφών, αλλά και εμπειρία στην τεχνική και εμπορική υποστήριξη τόσο εσωτερικά όσο και στο επίπεδο προμηθευτών και πελατών.

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. δήλωσε ότι έχει κοινό στόχο να γίνει σημείο αναφοράς για ότι έχει σχέση με τη διατροφή ζώων στην Ελλάδα και ήδη έχει προγραμματίσει μία σειρά από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν νέα ευέλικτα και άλλα καινοτόμα προϊόντα, ημερίδες, πειραματικές συνεργασίες, αλλά και επισκέψεις σε υπάρχοντες και νέους πελάτες για την παρουσίαση του κοινού της στόχου.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία