Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

«Ανοιχτές Πόρτες» στο Κτήμα Βασιλείου

Μια μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν για ακόμη μια φορά οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες», η οποία διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας και τα επισκέψιμα οινοποιεία – μέλη τους.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

19
0

Στην καθιερωμένη πανευρωπαϊκή εκδήλωση συμμετέχει και το Κτήμα Βασιλείου και ανοίγει τις πόρτες του οινοποιείου του το Σάββατο 18 & την Κυριακή 19 Μαίου 2019, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

«Γιορτάζουμε και φέτος τις Ανοιχτές Πόρτες των οινοποιείων στην καθιερωμένη πανευρωπαϊκή εκδήλωση και σας περιμένουμε το Σάββατο 18 & την Κυριακή 19 Μαίου 2019, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, να σας φιλοξενήσουμε στο οινοποιείο μας Κτήμα Βασιλείου (www.vassilioudomaine.gr), στο Κορωπί!

 

Ελάτε να απολαύσουμε μαζί όλα τα κρασιά του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον, σε φρέσκιες και παλαιωμένες σοδιές και να περιηγηθείτε στους χώρους παραγωγής και παλαίωσης των κρασιών μας.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό ενώ θα υπάρχουν ειδικές τιμές στα κρασιά και των δύο Κτημάτων!»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία