BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Ροζέ για το καλοκαίρι

H ζήτηση για τα ροζέ κρασιά σταθερά αυξάνει. Οι πωλήσεις εκτοξευτήκαν και συνεχίζουν να εμφανίζουν εντυπωσιακή αύξηση. Η κατανάλωση των ροζέ κρασιών αυξήθηκε παγκοσμίως κατά 20% μέσα σε δώδεκα χρόνια. Υπολογίζεται ότι αντιστοιχεί στο 9% της συνολικής κατανάλωσης κρασιών παγκοσμίως! Αντίστοιχα, η παραγωγή ροζέ κρασιών αντιστοιχεί πλέον στο 10% της παγκόσμιας οινικής παραγωγής, με το 75% να παράγεται στην Ευρώπη. (O.I.V. Statistics 2016)

Wine_Club_rose

0
0

Στην τελευταία συνάντηση της φετινής σεζόν του Wine Club THESSALONIKI '96 θα διερευνήσουμε τις πιο πρόσφατες τάσεις στα ροζέ κρασιά, δοκιμάζοντας κλασικές και καινούργιες ετικέτες από την Ελλάδα και τον διεθνή αμπελώνα.

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, στις 20.00, με οδηγό την χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα. Όπως πάντα θα ξεκινήσουμε με την εμπεριστατωμένη εισήγηση και θα συνεχίσουμε με την τυφλή γευστική δοκιμή αντιπροσωπευτικών ροζέ κρασιών από ολόκληρη την αμπελουργική Ελλάδα διερευνώντας τον ρόλο της ποικιλιακής σύνθεσης, της περιοχής προέλευσης, των οινοποιητικών τεχνικών.

Οι συναντήσεις του Wine Club THESSALONIKI ’96 για τη σεζόν 2018 – 2019 θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες του The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη).

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.wineplus.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία