BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Mε τους συντελεστές της αγροτικής οικονομίας η Agrenda στην Agrotica

Το σφυγμό της 28ης Agrotica που ανοίγει επίσημα τις πύλες της το απόγευμα της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου μετρά η Agrenda και το agronews που με δικό τους περίπτερο για μια ακόμη φορά βρίσκονται μαζί με τους συντελεστές της αγροτικής οικονομίας. Το κοινό μπορεί να επισκεφτεί την ομάδα της Agrenda/ agronews στο Περίπτερο 13, Stand 9 και να ενημερωθεί για ζητήματα που άπτονται των εξελίξεων του πρωτογενούς τομέα.

04_21

22
0

 Η φετινή Agrotica συνιστά τη μεγαλύτερη σε συμμετοχή έκθεση στην ιστορία του θεσμού αριθμώντας πάνω από 2.000 εκθέτες από 46 συνολικά ευρωπαϊκές και βαλκανικές χώρες και διοργανώνεται από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Με καύσιμο τα Σχέδια Βελτίωσης η 28η Agrotica πατάει γκάζι αφού η χρονική σύμπτωση της ολοκλήρωσης των αξιολογήσεων στα επενδυτικά σχέδια, που θα δώσει τη δυνατότητα ίσως και σε πάνω από 10.000 δικαιούχους να πάνε στη Θεσσαλονίκη με τις εγκρίσεις στο χέρι, έχει... απογειώσει το ενδιαφέρον για τη φετινή έκθεση, που σπάει ρεκόρ σε συμμετοχές εκθετών και αναμένεται να προσελκύσει και ρεκόρ επισκεπτών.

«Η φετινή έκθεση είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι ελπίζουμε πως αυτή τη φορά θα συνοδευτεί και από εμπορικές πράξεις. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά περιοριζόταν σε θεωρητικό επίπεδο. Τώρα επειδή έχουμε κι εγκρίσεις, πιστεύουμε ότι αυτό θα μεταφραστεί και σε σημαντικές εμπορικές συναλλαγές» επισήμανε στην Agrenda ο πρόεδρος του ΣΕΑΜ, Σάββας Μπαλουκτσής, με αφορμή τη συνέντευξη για την παρουσίαση των μεγεθών της 28ης Agrotica

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία