Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αμπελοοινικά

Το αποτύπωμα της πανδημίας στον Οινοτουρισμό και οι προκλήσεις για το Wines of Crete

Διεθνείς επιτυχημένες πρακτικές και παραδείγματα διαχείρισης της κρίσης COVID-19, με στρατηγικές κατευθύνσεις για την επόμενη μέρα του Οινοτουρισμού στην Κρήτη παρουσιάστηκαν από την Δρ. Μαρία Αλεμπάκη, Ερευνήτρια του ΙΝΑΓΡΟΚ,την Παρασκευή 5 Ιουνίου σε διαδικτυακό σεμινάριο , το οποίο συνδιοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας (ΙΝΑΓΡΟΚ) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, με τη συμμετοχή των οινοποιών και των απασχολούμενων σε επισκέψιμα οινοποιεια.

wine-of-crete2

230
0

«Το αποτύπωμα της πανδημίας στον Οινοτουρισμό και οι προκλήσεις για το Wines of Crete»

 Την Παρασκευή 5 Ιουνίου έλαβε χώρα ένα διαδικτυακό σεμινάριο, το οποίο συνδιοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας (ΙΝΑΓΡΟΚ) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, με τη συμμετοχή των οινοποιών και των απασχολούμενων σε επισκέψιμα οινοποιεια. Η Δρ. Μαρία Αλεμπάκη, Ερευνήτρια του ΙΝΑΓΡΟΚ, στην εισήγησή της με τίτλο: «Το αποτύπωμα της πανδημίας στον Οινοτουρισμό και οι προκλήσεις για το Wines of Crete» παρουσίασε διεθνείς επιτυχημένες πρακτικές και παραδείγματα διαχείρισης της κρίσης COVID-19, δίνοντας στρατηγικές κατευθύνσεις για την επόμενη μέρα του Οινοτουρισμού στην Κρήτη. Η διαδικτυακή διάλεξη τροφοδότησε έναν εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των μελών του Wines of Crete σε σχέση με τις προκλήσεις που δημιουργεί η παρούσα συνθήκη και τα βήματα που απαιτούνται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση αυτών.

«Θεωρούμε σημαντικό, τα μέλη μας, αλλά και οι εργαζόμενοι στον οινοτουριστικό κλάδο να ενημερώνονται, να επιμορφώνονται και να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια για την αντιμετώπιση των εξελίξεων που συνεχώς αλλάζουν. Ευχαριστούμε πολύ την Δρ. Αλεμπάκη Μαρία και το ΙΝΑΓΡΟΚ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ για τη συνδιοργάνωση του σεμιναρίου. Βλέπουμε ότι υπάρχει ανταπόκριση σε τέτοιες δράσεις από τα μέλη μας και αν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε περισσότερες. Βρισκόμαστε σε μία ιδιαίτερη περίοδο, στην οποία πορευόμαστε έχοντας πάντα υπόψη μας τον άνθρωπο και την ασφάλεια. Και το σημερινό σεμινάριο μας έδωσε πολύτιμες πληροφορίες για το πώς αντιμετωπίζουν τις προσκλήσεις των επιπτώσεων του COVID-19 σε παγκόσμιο επίπεδο, οινοποιεία και οργανώσεις. Το Wines of Crete θα συνεχίζει απρόσκοπτα την προώθηση του κρητικού κρασιού και τις δράσεις για την ανάδειξη της Κρήτης ως ενός ασφαλούς οινοτουριστικό προορισμό.», δήλωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δ.Ο.Ν.Η. κ. Νίκος Δουλουφάκης, μετά το πέρας του σεμιναρίου.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία