BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Η κτηνοτροφία προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης, σύμφωνα με τον Αποστόλου

Τον κεντρικό ρόλο που έχει ο αγροτικός κλάδος και δη η κτηνοτροφία στην πολιτική της νέας κυβέρνησης υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, εγκαινιάζοντας την 9η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία «Zootechnia».

Η κτηνοτροφία προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης, σύμφωνα με τον Αποστόλου

1
0

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, «ο αγροτικός χώρος πρέπει να ξεκινήσει την ανασυγκρότησή του και αυτό αποτελεί μονόδρομο για μας» σημείωσε ο κ. Αποστόλου. Τόνισε δε πως η κτηνοτροφία συνιστά προτεραιότητα, καθώς αξιοποιεί ορεινές περιοχές, που δεν θα αξιοποιούνταν διαφορετικά και είναι  αντίμετρο στην αποδόμηση των παραγωγικών διαδικασιών της ελληνικής περιφέρειας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας, σημείωσε πως η φετινή «Zootechnia» δίνει με τα αυξημένα της μεγέθη το σήμα για τις επόμενες κλαδικές του εθνικού εκθεσιακού φορέα, υπογραμμίζοντας πως ο αριθμός των εκθετών της είναι ενισχυμένος κατά 47% και ο εκθεσιακός χώρος παρουσιάζει αύξηση κατά 35%. Τόνισε δε πως η ΔΕΘ-Helexpo θα συνεχίσει να στηρίζει τον πρωτογενή τομέα, ενώ σημείωσε πως στόχος είναι να καθιερωθεί η Zootechnia ως η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση του κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι οι ώρες λειτουργίας της «Zootechnia» είναι τις καθημερινές και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου από τις 10:00-19:00 και το Σάββατο 31 Ιανουαρίου από τις 10:00-20:00.

Επίσημη Τράπεζα είναι η Εθνική Τράπεζα, Υποστηρικτής η Εγνατία Οδός και Χορηγός η Skyserv.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία