BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Τεστάρει τα υψηλά το χρηµατιστήριο βάµβακος

Ολοένα πιο κοντά στα 70 σεντς πλησιάζει το βαµβάκι, αλλά πλέον διακρίνονται σηµαντικές αντιστάσεις όταν γίνεται προσπάθεια να πιάσει αυτά τα επίπεδα

papadogianis_M_3_8

Γιάννης Παπαδογιάννης

7
0

Οι αγορές της Κίνας για τα κρατικά τους αποθέµατα συνεχίζονται, ενώ σταδιακά βλέπουµε κι άλλες αγορές της Άπω Ανατολής να δραστηριοποιούνται. Παράλληλα τα προβλήµατα της αµερικανικής σοδειάς (ποσοτικά και ποιοτικά) βοηθούν την άνοδο, αν και οι περισσότεροι αναλυτές στέκονται στην επιµονή των κερδοσκοπικών κεφαλαίων να τοποθετούνται στην άνοδο. Οι αναλυτές πιστεύουν πως η φυσική αγορά σύντοµα θα «µείνει από καύσιµο» και θα διορθώσει σε πιο ρεαλιστικά επίπεδα. 

Ελληνικη Αγορα

Οι πωλήσεις στη χώρα µας προχωρούν µε αργό ρυθµό και µπορούµε να ισχυριστούµε πως η αγορά είναι λίγο πιο δραστήρια από τις προηγούµενες εβδοµάδες. Σηµειώνονται πωλήσεις για λευκά βαµβάκια µόνο στα ίδια επίπεδα µε τις αντίστοιχες χρηµατιστηριακές τιµές, ενώ όταν πρόκειται για υποδεέστερα βαµβάκια οι εκπτώσεις που ζητούνται είναι µεγάλες. Οι Τούρκοι κλώστες κάνουν κάποιες αγορές στα επίπεδα περί τα 68 σεντς και σίγουρα δεν έχουν την ίδια διάθεση αγορών/φορτώσεων µε τα προηγούµενα χρόνια. Τέλος, η χρηµατιστηριακή άνοδος δίνει µια ωραία ευκαιρία για περαιτέρω φιξαρίσµατα τιµών στα ανοιχτά συµβόλαια. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία