Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Η µετάλλαξη του ιού φόβισε τα χρηµατιστήρια

Τα νέα για τη µετάλλαξη του ιού στην Αγγλία και την πιθανότητα να µην φέρουν τα εµβόλια το αναµενόµενο αποτέλεσµα πάγωσαν όλες τις αγορές.

papadogianis_M_3_8

Γιάννης Παπαδογιάννης

201
0

Χρηµατιστήρια αξιών και εµπορευµάτων σε µια µέρα κατέγραψαν σηµαντική πτώση, µε τους αναλυτές να τονίζουν πως πολλά χρηµατιστήρια είναι υπερ-αγορασµένα. Το βαµβάκι έχοντας σηµειώσει πρόσφατο υψηλό κοντά στα 77,50 σεντς, έπεσε κάτω από τα 75 σεντς ανά λίµπρα. Η ζήτηση στην παγκόσµια αγορά είναι ενεργή, εντούτοις βρισκόµαστε σε µια φάση που οι αγορές κινούνται όλες µαζί προς την ίδια κατεύθυνση ανάλογα µε τα νέα της πανδηµίας.

 

Η χρηµατιστηριακή πτώση πάγωσε τις νέες πωλήσεις, δεδοµένου ότι οι κλώστες προσδοκούν να αγοράσουν ακόµα χαµηλότερα, θεωρώντας πως τελειώνει ο ανοδικός κύκλος στο βαµβάκι. Από την άλλη µεριά οι εκκοκκιστές δεν έχουν πειστεί ακόµα από την πρώτη διόρθωση και κρατούν στάση αναµονής. Φαίνεται να είναι µια καλή ευκαιρία για υψηλότερα πριµ επί των χρηµατιστηριακών τιµών σε ανοιχτά συµβόλαια. Εν τω µεταξύ, η ισοτιµία ευρώ δολαρίου βελτιώθηκε ελαφρά σε σχέση µε τα χαµηλά της προηγούµενης εβδοµάδας, εντούτοις θα χρειαστεί ακόµα σηµαντική ενδυνάµωση του δολαρίου για να βελτιωθούν οι τιµές µας σε ευρώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία