Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Πάνω από τα 90 σεντς πρώτη φορά µετά τον Ιούνιο του 2018

Χρηµατιστηριακά οι τιµές ∆εκεµβρίου ’21, που αντιστοιχούν στη νέα σοδειά βάµβακος για πρώτη φορά µετά τον Ιούνιο του 2018 έκλεισαν πάνω από τα 90 σεντς ανά λίµπρα.

papadogianis_M_3_8

Γιάννης Παπαδογιάννης

592
0

Όπως αναφέρουν οι αναλυτές, τώρα δοκιµάζονται οι τεχνικές αντιστάσεις για λίγο υψηλότερα επίπεδα και οι περισσότεροι αναλυτές θεωρούν ότι µάλλον υπάρχει όρεξη στην αγορά για κάτι παραπάνω. Σηµειωτέον ότι οι αναλυτές το έχουν επισηµάνει αρκετές φορές πως αυτά τα επίπεδα τιµών δεν είναι εύκολα, οπότε και ο αγώνας για κάτι υψηλότερο στην τιµή ολοένα και δυσκολεύει.

Στην ελληνική αγορά θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούµε πως θα εξελιχθεί το πριµ (βάση) επί του χρηµατιστηρίου εφόσον οι τιµές ∆εκεµβρίου ‘21 διατηρηθούν πάνω από τα 90 σεντς ανά λίµπρα. Αρκετοί θεωρούν πως επειδή υπάρχει και ένα όριο στο πόσο µπορούν να πληρώσουν οι κλωστές για ίνα, εφόσον το χρηµατιστήριο διατηρήσει την ανοδική τάση θα είναι µόνο δρόµος να µειωθεί κάπως το πριµ επί του χρηµατιστηρίου. Να σηµειωθεί ότι λόγω της εποχής δεν σηµειώνονται νέες προπωλήσεις, ειδικότερα όταν η αγορά ανεβαίνει συνέχεια και οι εκκοκκιστές έχουν ήδη πουλήσει αρκετά χαµηλότερα. Ε

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία