Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Νέα υψηλά στο βαµβάκι για τις τιµές συµβολαίων Μαρτίου

Η ζήτηση στη φυσική αγορά εξακολουθεί να είναι δυνατή, όπως επίσης και η ολοένα αυξανόµενη επιστροφή των καταναλωτών προς τα προϊόντα από φυσικές ίνες.

papadogianis_M_3_5__3_

Γιάννης Παπαδογιάννης

3347
0

Nέα Υόρκη

Παράλληλα οι κερδοσκόποι επιµένουν να επενδύουν πάνω στο σενάριο του παγκόσµιου πληθωρισµού και ως αποτέλεσµα το χρηµατιστήριο βάµβακος ενισχύεται. Συγκεκριµένα οι τιµές Μαρτίου σηµείωσαν νέο υψηλό στα 118,50 σεντς ανά λίµπρα µε βοήθεια και από τη µείωση των ποσοτήτων προς εξαγωγή από την Ινδία, η οποία φαίνεται να αναθεωρεί τη φετινή παραγόµενη ποσότητα χαµηλότερα.

Ελληνική αγορά

Η πτώση του πριµ επί των τιµών χρηµατιστηρίου είναι πλέον γεγονός. Όσο ανεβαίνει και το χρηµατιστήριο, είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρηθούν οι βάσεις στα ίδια επίπεδα µε το προηγούµενο διάστηµα. Μην ξεχνάµε πως η σοδειά µας από τον Σεπτέµβριο απολαµβάνει ένα έξτρα πριµ εκτέλεσης (φόρτωσης) συµβολαίων λόγω των τεράστιων δυσκολιών παγκοσµίως στις µεταφορές. Αναφορικά µε τα µεταβροχικά βαµβάκια οι αγοραστές βρίσκονται περί των 2-3 σεντς ανά λίµπρα πάνω από τις τιµές Μαρτίου, όταν οι πωλητές θέλουν 4-5 σεντς ανά λίµπρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία