Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Θετικά θεµελιώδη σε περιβάλλον γενικευµένης ανόδου

Τα θεµελιωδή στοιχεία για το βαµβάκι είναι θετικά κι αυτό σηµειώθηκε στην πρόσφατη έκθεση προσφοράς / ζήτησης βάµβακος από το USDA.

papadogianis_M_3_5__6__2_2__1___1_

Γιάννης Παπαδογιάννης

258
0

Νέα Υόρκη

Επιπρόσθετα είχαµε και την είδηση για µικρότερη παραγωγή στην Ινδία, µειώνοντας περισσότερο τα τελικά παγκόσµια αποθέµατα. Συνδυάζοντας τη θετική εικόνα στο βαµβάκι µε τη γενικευµένη ανοδική πορεία των αγορών, δικαιολογούνται εύκολα τα νέα υψηλά που σηµειώνει σχεδόν σε καθηµερινή βάση. Για τις εκτελέσεις συµβολαίων οι αναλυτές αναµένουν να δουν αν θα έχουµε ξανά καθυστερήσεις ή ακόµα και ακυρώσεις συµβολαίων λόγω δυσκολιών µεταφοράς. 

Eλληνική αγορά

∆εν υπάρχει µεγάλη κινητικότητα στην ελληνική αγορά, δεδοµένου ότι η συνεχιζόµενη έντονη άνοδος του χρηµατιστηρίου έχει αιφνιδιάσει τόσο τους αγοραστές όσο και τους πωλητές. Σηµειώνονται µόνο κάποιες µικρές δουλειές που αφορούν την άµεση κάλυψη των αναγκών κυρίως των τουρκικών κλωστηρίων, λόγω των καθυστερήσεων παραλαβής συµβολαίων από άλλες σοδειές. Για τα βαριά µεταβροχικά δεν έχει ανοίξει η αγορά, εντούτοις όποτε παρουσιάζεται ένα «σοβαρό» ενδιαφέρον οι εκκοκκιστές πλέον είναι έτοιµοι να «µαλακώσουν» σηµαντικά τις τιµές τους

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία