Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Σκοντάφτει στα υψηλά το χρηµατιστήριο βάµβακος

Ξεπεράσαµε έστω για λίγο τα 88 σεντς ανά λίµπρα, σε µια προσπάθεια δοκιµής των υψηλών.

pιφ87θφ__1__2_2_2_2_2_2_2_2_2_3__1__2

Γιάννης Παπαδογιάννης

3470
2

Νέα Υόρκη

∆υστυχώς όµως οι τιµές χωρίς τη δυναµική βοήθεια από τη φυσική αγορά και µε τα χρηµατιστήρια να βρίσκονται κυρίως υπό πίεση δεν κατάφεραν να κρατηθούν και επέστρεψαν στα 85-86 σεντς. Οι αναλυτές αισιοδοξούν πως θα έρθουν σύντοµα θετικά νέα για τη ζήτηση από την Κίνα, η οποία ολοένα και δραστηριοποιείται περισσότερο στη θεωρητικά µετά-Covid εποχή. Παράλληλα, χάνει πάλι έδαφος το δολάριο κι αυτό συνήθως ισχυροποιεί χρηµατιστηριακά το βαµβάκι.

Ελληνική αγορά

Η πρόσφατη άνοδος του χρηµατιστηρίου «µπλόκαρε» κάπως τους κλώστες, οι οποίοι αδυνατούν για την ώρα να πληρώσουν το ίδιο χρηµατιστηριακό πριµ. Η αγορά δείχνει όρεξη να δοκιµάσει τα υψηλά της αλλά δεν στηρίζεται όσο χρειάζεται από τη φυσική αγορά και την πορεία των χρηµατιστηρίων. Ζητήσεις υπάρχουν και το πιθανότερο είναι σύντοµα να κλειστούν και νέες δουλειές, µόλις ωριµάσουν ξανά οι συνθήκες. Οι  εκκοκκιστές εν τω µεταξύ είναι επικεντρωµένοι στα σύσπορα, σε συνδυασµό µε τα αντίστοιχα φιξαρίσµατα τιµών σε εκκοκκισµένο βαµβάκι.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

07-02-2023 08:30Ο μάντης

Καλά το βαμβάκι θα ανέβει μόνο μετά τις 15 Φεβρουαριου και μέχρι τον Αύγουστο, μετά ξανά τα ίδια, πτώση , οσο υπάρχουν άπληστοι έμποροι και χρηματιστές προκοπή για εμάς ποτέ

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία