BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Η Credit Suisse πιέζει όλα τα χρηµατιστήρια

Έσπασε προς τα κάτω, το στενό εύρος τιµών για το βαµβάκι µετά τις άσχηµες ειδήσεις για την Credit Suisse και την άνοδο του δολαρίου.

pιφ87θφ__1__2_2_2_2_2_2_2_2_2_3__1_

Γιάννης Παπαδογιάννης

378
0
Νέα Υόρκη 

Τα χρηµατιστήρια σχεδόν κατέρρευσαν, τα εµπορεύµατα έπιασαν νέα χαµηλά. Το πετρέλαιο έφτασε κάτω από τα 70 δολάρια το βαρέλι, επίπεδα που είχε να δει από τον ∆εκέµβριο ‘21. Το βαµβάκι διαπραγµατεύεται λίγο κάτω από τα 80 σεντς, µε τους αναλυτές να αναµένουν υποστήριξη από τη φυσική αγορά. Η ελβετική κεντρική τράπεζα ανακοίνωσε πως θα προβεί σε τεράστια παροχή ρευστότητας (54 δις δολαρίων) και µένει να δούµε κατά πόσο αυτό θα καθησυχάσει τις αγορές.


Ελληνική αγορ

Η αβεβαιότητα στις αγορές µπλοκάρει τη δραστηριότητα στη φυσική αγορά. Οι κλώστες θέλουν να αγοράσουν φτηνότερα αργότερα, ενώ οι πωλητές θεωρούν ότι µόλις ο πανικός περάσει οι τιµές θα ισορροπήσουν σε καλύτερα επίπεδα. Η πτώση του χρηµατιστηρίου πριµ είναι αδιαµφησβήτητη τόσο για τη φετινή σοδειά όσο και για τις κουβέντες για προπωλήσεις της νέας. Μετά τη ραγδαία πτώση του χρηµατιστηρίου, παρατηρείται σε άλλες σοδειές (π.χ. αµερικανική) µια ισορροπία στο πριµ. Κοιτώντας µπροστά, το εµπόριο δείχνει να επιστρέφει σε πιο νορµάλ τιµές / βάσεις και σ’ αυτό βοηθάει και η σηµαντική πτώση των ναύλων παγκοσµίως.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία