BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Νέα προϊόντα θρέψης παρουσίασε η ΛΥΔΑ Α.Ε στην Agrothessaly

Η ΛΥΔΑ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της θρέψης των φυτών, με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Ακολουθεί το μοντέλο του Γαλλικού ομίλου ROULLIER, στον οποίο ανήκει το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο το CMI. Ό όμιλος ROULLIER ο οποίος εδρεύει στο Saint Malo εδώ και 60 χρόνια, έχει παρουσία σε 122 χώρες, με 94 εργοστάσια, 8000 εργαζομένους και 3000 πωλητές σύμβουλους θρέψης στο χωράφι.

lyda_1_2

Βασίλης Σοφός

197
0

Τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της παρουσίασε στο κοινό της έκθεσης αγροτικού και κτηνοτροφικού εξοπλισμού Agrothessaly η εταιρεία προϊόντων θρέψης των φυτών ΛΥΔΑ Α.Ε. Στην εμφάνισή της στην AGROTHESSALY 2019, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ταυτότητά της, δηλαδή στην ομάδα της, η οποία είναι στελεχωμένη με έμπειρα και εξειδικευμένα άτομα.

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου της εταιρείας:
Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της ΛΥΔΑ Α.Ε. στην έκθεση AGROTHESSALY 2019, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα από 28/2 έως 3/3/2019. Με τη συμμετοχή της αυτή η Η ΛΥΔΑ Α.Ε. εγκαινίασε το ταξίδι της εξωστρέφειας που έχει προγραμματίσει η εταιρία για το μέλλον, επιλέγοντας στοχευμένα ως σημείο έναρξης την εν λόγω έκθεση που λαμβάνει χώρα στην καρδιά της αγροτικής παραγωγής.



Σε έναν χώρο 64τ.μ. σύγχρονου σχεδιασμού, η εταιρία παρουσίασε στο κοινό τα καινοτόμα προϊόντα της, τις υπηρεσίες της, αλλά κυρίως το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο στελεχιακό δυναμικό της, το οποίο απάντησε σε όλες τις απορίες του ενδιαφέροντος κοινού, ανανεώνοντας το ραντεβού τους στο πεδίο της δράσης, που είναι το χωράφι, ακολουθώντας τη φιλοσοφία της εταιρίας που είναι η άμεση επαφή με τον παραγωγό στο χώρο παραγωγής.



Στην εμφάνισή της στην AGROTHESSALY 2019, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ταυτότητά της, δηλαδή στην ομάδα της, η οποία αποτελείται από μετρ στα ειδικά λιπάσματα και η οποία αναπτύσσει τη δράση της στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, καθώς σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Η ΛΥΔΑ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της θρέψης των φυτών, με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ακολουθεί το μοντέλο του Γαλλικού ομίλου ROULLIER, στον οποίο ανήκει το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο το CMI. Ό όμιλος ROULLIER ο οποίος εδρεύει στο Saint Malo εδώ και 60 χρόνια, έχει παρουσία σε 122 χώρες, με 94 εργοστάσια, 8000 εργαζομένους και 3000 πωλητές σύμβουλους θρέψης στο χωράφι. Μέλη της ομάδας της ΛΥΔΑ Α.Ε.

Φωτογραφίες: 10 steps

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία