Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Μοντέλο αγροτικής οικονομίας με πυρήνα τα αγροτικά δεδομένα

01new

70
0

Με στόχο τη διασύνδεση της καλλιεργητικής δραστηριότητας στο 25% της αρόσιµης γης παγκοσµίως µε την επιστήµη των αγροτικών δεδοµένων, η Bayer προετοιµάζεται για τη θεµελίωση ενός µοντέλου αγροτικής οικονοµίας µε πυρήνα τη βιωσιµότητα σε ένα πλαίσιο ευρύτερης συνεννόησης µεταξύ αγροτών, επιστηµόνων, τεχνοκρατών και καταναλωτών.

Crop Science Executive Keynote

Welcome to the Future of Farming Dialogue 2019. Watch as President of Crop Science Liam Condon and Global Head of R&D Bob Reiter talk about the latest in crop science innovation and sustainability. #ShapingAg #BayerFutureFarming NOTE: The thoughts, views, and opinions expressed by Future of Farming Dialogue 2019 participants belong solely to those individuals and are not necessarily endorsed by Bayer.

Posted by Bayer Crop Science on Monday, September 30, 2019

Κεντρικό θέµα άλλωστε για φέτος στον καθιερωµένο διάλογο για το «Μέλλον της Γεωργίας», που πραγµατοποιήθηκε στο Μάνχαϊµ της Γερµανίας από 30 Σεπτεµβρίου µέχρι 2 Οκτωβρίου, ήταν η ισορροπία που καλούνται να υπηρετήσουν οι συντελεστές του αγροτικού χώρου µεταξύ παραγωγής τροφίµων και περιβαλλοντικών προκλήσεων.

«Είναι απαραίτητο η γεωργία να τροφοδοτήσει τον ολοένα αναπτυσσόµενο κόσµο χωρίς όµως να «πεινά» ο πλανήτης», δήλωσε ο Λίαµ Κόντοµ, µέλος του ∆ιοικητικού Συµβουλίου της Bayer και πρόεδρος του Τοµέα Επιστήµης Γεωργίας της Bayer AG που άνοιξε το πρόγραµµα οµιλιών στην εκδήλωση που συγκέντρωσε οµιλητές και συµµετέχοντες από 40 χώρες. Σ’ αυτό το πλαίσιο, σύµφωνα µε τον Λίαµ Κόντοµ, η Bayer εισάγει τρεις φιλόδοξες δεσµεύσεις για να αντιµετωπίσει τις πιο πιεστικές προκλήσεις µέχρι το 2030:

1. Μείωση των περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων που προκύπτουν από την φυτοπροστασία κατά 30%, αναπτύσσοντας νέες τεχνολογίες που βοηθούν τους αγρότες να μειώσουν τις ποσότητες των προϊόντων που χρησιμοποιούν για φυτοπροστασία και επιτρέπουν εφαρμογή ακριβείας στις καλλιέργειες.

2. Μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου κατά 30% στις καλλιεργήσιμες περιοχές που δραστηριοποιείται η Bayer.

3. Ενδυνάμωση 100 εκατομμυρίων μικροκαλλιεργητών σε αναπτυσσόμενες χώρες σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας μεγαλύτερη πρόσβαση σε βιώσιμες γεωργικές λύσεις.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία