BACK TO
TOP
Διεθνή

Στρατηγική για το μέλλον της γεωργίας μετά το 2027 στη συνόδο στις 23 Ιανουαρίου

Mε το πρόγραμμα εργασιών της Βελγικής προεδρίας για το τρέχον εξάμηνο συνέρχεται το Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας στις 23 Ιανουαρίου 2024.

consejo-agricultura-pesca-20-nov

33
0

Η στρατηγική για το μέλλον της ευρωπαϊκής γεωργίας μετά το 2027 στην ατζέντα της συνόδου της 23ης Ιανουαρίου

Στη σύνοδο θα υπάρξει διάλογος στρατηγικής για το μέλλον της γεωργίας στην Ευρώπη μετά το 2027, ενώ οι υπουργοί θα συζητήσουν ζητήματα που σχετίζονται με το εμπόριο.

Τα κύρια σημεία της ημερήσιας διάταξης

Πρόγραμμα εργασίας

Η βελγική Προεδρία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα εργασιών της για το τρέχον εξάμηνο στον τομέα της γεωργίας και της αλιείας.

Πρόγραμμα εργασιών της βελγικής Προεδρίας

Γεωργία

Εμπόριο

Οι υπουργοί θα συζητήσουν γεωργικά θέματα που σχετίζονται με το εμπόριο, βάσει των πληροφοριών που θα παράσχει η Επιτροπή.

Διάλογος στρατηγικής για το μέλλον της γεωργίας στην Ευρώπη

Με βάση τις πληροφορίες της Επιτροπής, το Συμβούλιο θα διεξαγάγει δημόσια συζήτηση σχετικά με τον στρατηγικό διάλογο για το μέλλον της γεωργίας στην Ευρώπη που ξεκίνησε η Επιτροπή.

Στρατηγικός διάλογος για το μέλλον της γεωργίας στην ΕΕ (σημείωμα της Προεδρίας)

Ανθεκτικά ευρωπαϊκά δάση

Επίσης, κατά τη διάρκεια δημόσιας συνεδρίασης και μετά από παρουσίαση από την Επιτροπή, το Συμβούλιο θα πραγματοποιήσει μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τον προτεινόμενο κανονισμό για ένα πλαίσιο παρακολούθησης για ανθεκτικά ευρωπαϊκά δάση.

Πρόταση της Επιτροπής για ένα πλαίσιο παρακολούθησης των δασών

Διάφορα

Στην ενότητα «Διάφορα», η Λετονία θα παράσχει πληροφορίες σχετικά με τις κυρώσεις κατά των γεωργικών προϊόντων που εισάγονται από τη Ρωσία, ενώ το Συμβούλιο θα λάβει δημόσια πληροφορίες από την αυστριακή αντιπροσωπία σχετικά με τον ρόλο της κοινής γεωργικής πολιτικής στη διασφάλιση της παραγωγής τροφίμων υψηλής ποιότητας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία