Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πολιτικές

«Η Ελλάδα έχει δρόμο αλλά θα τα καταφέρει», λέει ο Αλμούνια

Πεπεισμένος ότι η Ελλάδα θα κατορθώσει να ξεπεράσει την κρίση δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιος για θέματα Ανταγωνισμού Χοακίν Αλμούνια, από το βήμα του συνεδρίου της ελληνικής Προεδρίας για τον Ανταγωνισμό.

«Η Ελλάδα έχει δρόμο αλλά θα τα καταφέρει», λέει ο Αλμούνια

0
0

 «Θυμάμαι την αρχή της κρίσης του χρέους. Από τότε η Ελλάδα έχει θεσπίσει φιλόδοξες μεταρρυθμίσεις με τις θυσίες του ελληνικού λαού», είπε ο ευρωπαίος επίτροπος σημειώνοντας πάντως ότι η πορεία δεν έχει ακόμη τελειώσει. «Ο δρόμος είναι μακρύς και καθόλου εύκολος. Δεν πρόκειται όμως για αγώνα ταχύτητας αλλά αντοχής», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέστησε στην κυβέρνηση να μην χάσει ....«τη γραμμή του τερματισμού σε αυτό τον αγώνα».

Για τις τράπεζες, είπε ότι η Ε.Ε. στηρίζει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά παρακολουθεί αν η μεγάλη βοήθεια που λαμβάνουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα κατευθυνθεί στην πραγματική οικονομία. Όπως σημείωσε, συνεχίζουν και μένουν σε θετικό δρόμο οι ελληνικές τράπεζες, αλλά παραμένουν οι προκλήσεις για να γυρίσουν στην κερδοφορία.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία