BACK TO
TOP
Προγράμματα

Από Γενάρη το Μέτρο μικρών εκμεταλλεύσεων

Τον Ιανουάριο η προκήρυξη για το Μέτρο 6.3 «Μικρές Εκµεταλλεύσεις», µέσα στο έτος η πρόσκληση για την Βιολογική Γεωργία και από τον Ιούνιο οι πρώτες αιτήσεις για τα χρηµατοδοτικά εργαλεία. Αυτά ανακοίνωσε από την αίθουσα εκδηλώσεων του Κάραβελ η 6η Επιτροπή Παρακολούθησης των Προγραµµάτων Αγροτικής Ανάπτυξης την περασµένη Παρασκευή.

programmata2

Γιώργος Κοντονής

14
2

Όσον αφορά την αξιολόγηση των Σχεδίων Βελτίωσης, αυτό που ειπώθηκε είναι πως θα ξεκινήσει από τον ερχόµενο Ιανουάριο, µε τον οδηγό αξιολόγησης να είχε ήδη σταλεί στις Περιφέρειες ενώ και το σύστηµα, υποστηρίζουν οι αρχές, πως είναι έτοιµο. Σύµφωνα µε τις πρώτες εκτιµήσεις, τα πρώτα αποτελέσµατα από τις Περιφέρειες µε λίγες αιτήσεις θα εκδοθούν εντός Μαρτίου (π.χ Αττική), ωστόσο, το µεγάλο στοίχηµα για το οποίο δεν είχαν έτοιµες απαντήσεις, είναι το πότε θα τελειώσουν στην Μακεδονία και τη Θεσσαλία που οι αιτήσεις είναι πολλές χιλιάδες. Απάντηση δεν υπήρξε ούτε και για τα τελικά χρήµατα που θα απαιτηθούν, τα οποία θα γνωρίζουν οι αρχές µετά το τέλος της πρώτης αξιολόγησης (πριν την γνωµοδοτική Επιτροπή). Ωστόσο, τονίζεται από τους έχοντες γνώση των πραγµάτων, πως θα είναι πολύ δύσκολο να χωρέσουν όλοι.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

16-12-2018 16:17Τάκης

Άντε ρε παιδιά τρέξτε λίγο τις αξιολογήσεις στα σχέδια έτσι όπως πάτε θα βγει ο χειμώνας έλεος με αυτήν την καθυστέρηση .

Απάντηση

16-12-2018 11:48Χρηστος

Άντε ξεκινήστε επιτέλους την αξιολόγηση μας έχετε σκάσει έλεος πια με το περημενε .........

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Profi Επενδύσεις