Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Προγράμματα

Αποτελέσματα ενστάσεων Σχεδίων Βελτίωσης σε Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ακόμα 89 δικαιούχους ανακοίνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα Σχέδια Βελτίωσης μετά το τέλος των ενστάσεων, η οποία δημοσίευσε τους νέους πίνακες με τις επενδύσεις που επιδοτούνται και τα αντίστοιχα ποσά που τους αναλογούν. Πρόκειται για την 4η κατά σειρά περιφέρεια που εκδίδει αποτελέσματα μετά την Ήπειρο, τη Στερεά Ελλάδα και την Αττική.

Sxedia-Veltiwsis_3_22

3374
4

Αναλυτικότερα:

Στη Θεσσαλία εντάχθηκαν 89 νέοι δικαιούχοι φυσικά/νομικά πρόσωπα στα πλαίσια του Μέτρου μετά τις ενστάσεις με το συνολικό προϋπολογισμό να διαμορφώνεται στα 56,5 εκατ. ευρώ. Αναλυτικά ΕΔΩ η νέα λίστα. 

Στην Ήπειρο εντάχθηκαν 29 νέοι δικαιούχοι φυσικά/νομικά πρόσωπα στα πλαίσια του Μέτρου μετά τις ενστάσεις με το συνολικό προϋπολογισμό να διαμορφώνεται στα 22,9 εκατ. ευρώ. Αναλυτικά ΕΔΩ η νέα λίστα.

Στη Στερεά Ελλάδα εντάχθηκαν 53 νέοι δικαιούχοι φυσικά/νομικά πρόσωπα στα πλαίσια του Μέτρου μετά τις ενστάσεις, με το συνολικό προϋπολογισμό να διαμορφώνεται στα 35,9 εκατ. ευρώ. Αναλυτικά ΕΔΩ η νέα λίστα.

Στην Αττική εντάχθηκαν 10 νέοι δικαιούχοι φυσικά/νομικά πρόσωπα στα πλαίσια του Μέτρου μετά τις ενστάσεις, με το συνολικό προϋπολογισμό να διαμορφώνεται στα 6,4 εκατ. ευρώ. Αναλυτικά ΕΔΩ η νέα λίστα.

Σημειώνεται πως μετά τη δημοσίευση των πινάκων δεν προβλέπεται η δυνατότητα άσκησης ενστάσεων.  

Σχόλια (4)
Προσθήκη σχολίου

30-07-2020 18:28ανδρεας τσαμης

Καλά δεν ντρέπεστε λίγο τόσος χρόνος πήγε χαμένος εκεί στην δ αχαια πόσο πρέπει να περιμένουμε για ανακοίνωση δικαιούχων πρέπει να αλλάξουμε και άλλη κυβέρνηση!!!!!!!

Απάντηση

16-07-2020 15:09Σταυρούλα Γερακάρη

Πελοποννησος πότε;

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (2)
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία