Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Προγράμματα

Στις 24 Σεπτεμβρίου οριστικοποίηση αιτημάτων πληρωμής στα Σχέδια

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα αιτήματος τροποποίησης στα Σχέδια Βελτίωσης, ενώ η δυνατότητα οριστικοποίησης του αιτήματος πληρωμής θα ξεκλειδώσει την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με ενημέρωση του προϊστάμενου της Μονάδας Επενδύσεων στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσης ΕΥΕ ΠΑΑ, Θύμιου Τσιατούρα.

τρακτερ02_2

Γιώργος Κοντονής

9
2

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Στο ΠΣΚΕ έχουν ανέβει από χθες οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης πληρωμής καθώς και η δυνατότητα εκτύπωσης. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του αιτήματος πληρωμής θα ξεκλειδώσει την Πέμπτη, 24/9. Στην περίπτωση που έχετε εντοπίσει δυσλειτουργίες, παρά τον έλεγχο που έχει ήδη γίνει από την Υπηρεσία μας, παρακαλούμε για την ενημέρωσή μας ώστε αυτές να διορθωθούν. Την επόμενη Τρίτη θα ανέβει στην παραγωγική το αίτημα τροποποίησης του οποίου ο έλεγχος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Ωστόσο, όπως πάντα όταν παραδίδεται ένα σύστημα στην παραγωγική λειτουργία, έτσι και εδώ, δεν θα είναι δυνατή η οριστικοποίηση κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας.»

Υπενθυμίζεται ότι το σύστημα των αιτημάτων πληρωμής στα Σχέδια Βελτίωσης βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία από τις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ πολλοί αγρότες αναμένουν πρώτα να προβούν σε τροποποιήσεις των φακέλων τους ώστε να μπορέσουν να καταθέσουν τα τιμολόγιά τους. 

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

16-09-2020 17:53Τακης

Μακάρι να είναι αλήθεια Γιατι μας έχουν τρελάνει στο ψέμα από την τόση καθυστέρηση .

Απάντηση

16-09-2020 13:01Gf

Ακόμα δεν βγηκαν ολες οι ενστάσεις τι πληρωμες μιλατε εσείς....

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία