Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Προγράμματα

Γεωτρήσεις συλλογικών σχημάτων επιδοτούν έως 80% δαπάνης

Οι οργανώσεις παραγωγών παρά τα φυσικά πρόσωπα φαίνεται να κινούνται πιο ζωηρά για να ενταχθούν στο πρόγραµµα ενίσχυσης αρδευτικών συστηµάτων (Μέτρο 4.1.2) που δέχεται αιτήσεις έως τις 30 Σεπτεµβρίου.

caseih_jxm_092015_pole-digger-1_3

Γιώργος Κοντονής

3113
3
Άλλωστε τα συλλογικά σχήµατα έχουν την τεχνογνωσία, τα χρήµατα και τη συµβουλευτική υποστήριξη που απαιτείται για ένα τόσο απαιτητικό πρόγραµµα, που κάθε άλλο παρά φιλόξενο θεωρείται για µεµονωµένες επενδύσεις. Να σηµειωθεί εδώ πως επιλέξιµα αγροτεµάχια θεωρούνται όσα αναφέρονται στις ΕΑΕ 2020 των µελών, αλλά και αυτά που προτίθενται να αποκτήσουν. Για να θεωρηθεί µία επένδυση εγκατάστασης αρδευτικού συστήµατος συλλογική και επιλέξιµη πρέπει να συµµετέχουν όλα τα µέλη µε τουλάχιστον ένα αγροτεµάχιο. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλεξιµότητα των αγροτεµαχίων/επενδύσεων διότι στην περίπτωση που κάποια αγροτεµάχια κριθούν ως µη επιλέξιµα, δεν θα πληρείται η προϋπόθεση της συλλογικότητας, µε αποτέλεσµα η επένδυση να απορριφθεί για το συλλογικό σχήµα (δηλαδή και για τα υπόλοιπα µέλη). Αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη και στην υλοποίηση αργότερα ενός εγκεκριµένου επενδυτικού σχεδίου (πρέπει όλα τα µέλη να υλοποιήσουν) και στην περίοδο των µακροχρονίων υποχρεώσεων (τυχόν αλλαγή µπορεί να άρει τη συλλογικότητα της επένδυσης. Επίσης, για να θεωρηθεί η ανόρυξη γεώτρησης ή οι δεξαµενές ύδατος συλλογική επένδυση πρέπει όλα τα µέλη του συλλογικού σχήµατος να ωφελούνται της επένδυσης (τουλάχιστον ένα αγροτεµάχιο κάθε µέλους να αρδεύεται). Και πάλι πρέπει να µην απολεσθεί η έννοια της συλλογικότητας κατά την υλοποίηση και την περίοδο των µακροχρονίων. Σηµειώνεται ότι η επιδότηση για γεωτρήσεις είναι 55-80% του κόστους και για επενδύσεις αρδευτικού εξοπλισµού 60-85%. Ο φάκελος µπορεί να περιέχει δαπάνες έως 500.000 ευρώ όσον αφορά συλλογικά σχήµατα.
Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

24-08-2021 11:44Εμμανουήλ Κωτσοπουλος

Ενδιαφέρομαι

Απάντηση

17-08-2021 12:01SUSAN BENSON

Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος. Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε μια απάντηση αμέσως. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων χρηματοδοτικών λύσεων σε άτομα και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία