BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αισθητήρες λίπανσης με νέες ψηφιοποιημένες λειτουργίες ανακοινώνει η Isaria για το 2021

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, η πλατφόρμα Isaria Connect εξοπλίζεται με πολλές νέες λειτουργίες στο πρώτο εξάμηνο του 2021 ενώ στο μέλλον, θα είναι δυνατόν να υπολογιστούν χάρτες εφαρμογών για τη λίπανση των καλλιεργειών πατάτας.

Isaria_New_Holland_Duenger_Field0019_preview_ebv

Βασίλης Σοφός

32
0

Η πλατφόρμα Isaria Connect λαμβάνει νέες λειτουργίες και δίνει πρόσβαση σε δορυφορικά δεδομένα για τους παραγωγούς. Σύμφωνα με την εταιρεία, η πλατφόρμα Isaria Connect θα είναι εξοπλισμένη με πολλές νέες λειτουργίες κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021.



Επίσης, στο μέλλον θα είναι δυνατό να υπολογιστούν χάρτες εφαρμογών για τη λίπανση των καλλιεργειών πατάτας. Έτσι, με την επιλογή της παρακολούθησης της βιομάζας βάσει δορυφορικών χαρτών, το Isaria Connect αποκτά μια άλλη επιλογή για τη δημιουργία χαρτών εφαρμογών, με την κατασκευάστρια να έχει ως στόχο να διευκολύνει τους πελάτες να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερο τις νέες τεχνολογίες.

Οι αισθητήρες στο επίκεντρο

Η τεχνολογία αισθητήρων Isaria παραμένει στο επίκεντρο από τη μεριά της εταιρείας. Με το Isaria Pro Compact, οι αγρότες λαμβάνουν έναν αισθητήρα που είναι διαχειρίσιμος μέσω της πλατφόρμας Connect. Από την άλλη, το Isaria Pro Active προορίζεται για μεγαλύτερες εταιρείες και εργολάβους.



Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αυτός ο αισθητήρας έχει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών. Εκτός από την επέκταση του Isaria Connect για να συμπεριλάβει άλλους τύπους καλλιεργειών, προγραμματίζεται παράλληλα η ανάπτυξη μιας ειδικής λειτουργίας, πηγής δεδομένων για αγρονομικούς συμβούλους.



Τέλος, η κατασκευάστρια σκοπεύει στο μέλλον να προσφέρει τη δυνατότητα υπολογισμού χαρτών συνταγών βάσει προηγούμενων σαρώσεων των αισθητήρων της Isaria.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία