BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Lely και ID Agro από κοινού στην ανάπτυξη ευέλικτου χώρου τροφοδοσίας

Η Lely συνεργάζεται για δεύτερη φορά με την εταιρεία ID Agro, η οποία θα συμβαλλει μάλιστα και στην επέκταση των προϊόντων σε άλλες αγορές.

162091333_2840660862849515_8839885879902794806_o

Βασίλης Σοφός

81
0

Χώρους τροφοδοσίας που θα φιλοξενούν τα αυτόματα μηχανήματα του στάβλου της Lely ετοιμάζει η ID Agro, η οποία, μετά την πρώτη συνεργασία το 2017, υπογράφει ξανά συμφωνία με την Lely, τόσο για την από κοινού ανάπτυξη των σημείων τροφοδοσίας όσο και για την επέκταση των προϊόντων και υπηρεσιών σε άλλες αγορές.



Στην «κουζίνα» ζωοτροφών που αναπτύσσουν οι δύο εταιρείες, οι κτηνοτρόφοι μπορούν να αποθηκεύουν και να φορτώνουν πολλά συστατικά ζωοτροφών σε μπλοκ, δέμα ή σιλό. Οι τύποι ροής και η τοποθεσία τους μπορούν να αλλάζουν ανάλογα με την εποχή.



Παράλληλα, μια κατασκευή με γερανό τροφοδοσίας θα υπάρχει στην οροφή του χώρου τροφοδοσίας. Αυτός μετακινείται πάνω από το αποθηκευμένο υλικό για να το πιάσει από τη σωστή θέση και να το πετάξει στο ρομπότ τροφοδοσίας.

Διαφορετικά μεγέθη

Ο χώρος τροφοδοσίας θα είναι αρθρωτός και θα διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη. Λόγω της αρθρωτής σχεδίασης, η χωρητικότητα μπορεί να επεκταθεί και εκ των υστέρων, προσθέτοντας μια επιπλέον ενότητα. Εάν υπάρχει ήδη ένα υπόστεγο, μπορεί επίσης να εφοδιαστεί με τη σωστή χαλύβδινη κατασκευή για την τοποθέτηση των μερών του γερανού αρπαγής της τροφοδοσίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία