BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η πρώτη ψηφιακή επίδειξη από την Agrotech για την εμπειρία χρήσης των νέων John Deere 6M

Ο επίσημος εισαγωγέας των μηχανημάτων John Deere στην Ελλάδα προσαρμόζεται στα δεδομένα της πανδημίας, δίνοντας τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να ζήσει εξ αποστάσεως την εμπειρία χρήσης της επανασχεδιασμένης σειράς 6 των τρακτέρ της.

Screenshot_2021-05-25_at_10_47_30_AM

Βασίλης Σοφός

175
1

Από το χωράφι στην οθόνη του υπολογιστή, του τάμπλετ ή του κινητού τηλεφώνουν έφερε ο επίσημος εισαγωγέας των μηχανημάτων John Deere στην Ελλάδα, Agrotech S.A., τη νέα σειρά τρακτέρ 6M. Η εταιρεία, από χθες, με το πρώτο Virtual Demo που πραγματοποιήθηκε, δίνει την ευκαιρία στον υποψήφιο αγοραστή να βιώσει όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά την εμπειρία οδήγησης ή χρήσης του ολοκαίνουργιου τρακτέρ της John Deere μέσα από διαδικτυακή παρουσίαση.



Η ομάδα της Agrotech S.A. προσαρμόστηκε στις συνθήκες που επικρατούν και καινοτόμησε έτσι για ακόμα μία φορά, αφού έδωσε την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν ζωντανά το κορυφαίο στην κατηγορία 6M. Στην πρώτη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε χθες, ο Δημήτρης Γκουντινάκης και ο Apostolos Ziakas αλληλεπίδρασαν με το κοινό, παρουσιάζοντας αναλυτικά όλη την γκάμα τρακτέρ 6Μ και τα πλεονεκτήματα κάθε μοντέλου.

Η νέα σειρά 6 είναι σχεδιασμένη για αυτούς που θέλουν να κάνουν πολλές εργασίες μέσα στην ημέρα. Πρόκειται για τρακτέρ ανθεκτικά, με μία εντελώς νέα καμπίνα και μια σειρά από εκδόσεις εξοπλισμού και ισχύος. Το μικρό μεταξόνιο και η συμπαγής κατασκευή τους κάνουν αυτά τα μοντέλα ιδανικά για εργασίες μπροστινού φορτωτή, ακόμη και στους πιο στενούς χώρους. Άλλωστε, με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 4,7 τόνων και ανυψωτική ικανότητα του πίσω συστήματος ζεύξης έως 5.700 κιλά, τα βαριά φορτία και τα μεγάλα παρελκόμενα είναι εύκολη υπόθεση.



Επιπλέον, τα 6M διαθέτουν το AutoTrac για μεγαλύτερη άνεση, ενώ πλέον διατίθενται και με κιβώτιο ταχυτήτων AutoPowr, το οποίο διατηρεί αυτόματα την επιλεγμένη ταχύτητα σε μεταβαλλόμενες συνθήκες φορτίου. Συνεπώς, καθίστανται ικανά να αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες τόσο στον κτηνοτρόφικό κλάδο όσο και στν γεωργικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν πρόσφατα κατακτήσει πολλές πρωτιές, όπως αυτή της καλύτερης ορατότητας της αγοράς και της μικρότερης ακτίνας στροφής στην κατηγορία του, ενώ έρχονται με το πιο ισχυρό σασμάν και αποδεδειγμένα την χαμηλότερη κατανάλωση σε σύγκριση με όλο τον ανταγωνισμό.

Παρακολουθήστε το πρώτο Virual Demo και μάθετε περισσότερα για όλα τα μοντέλα της σειράς 6M εδώ.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

30-07-2021 14:21ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΣΑΡΑΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία