BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Nέους δέκτες AGM-1/AGS-2 και υπηρεσίες διόρθωσης σήματος παρουσιάζει η Topcon

Οι δέκτες καθοδήγησης και αυτόματου ελέγχου τα AGM-1 και AGS-2 συνδυάζονται με τις νέες υπηρεσίες διόρθωσης σήματος δορυφόρου Topnet Live, διαθέσιμες σε τρεις εκδόσεις: Realpoint, Starpoint και Skybridge.

ags_2_topcon_5_804_

Βασίλης Σοφός

13
0

Η ακρίβεια στον εντοπισμό είναι καθοριστικό σημείο τόσο για την εξασφάλιση ότι η εργασία γίνεται με προσοχή όσο και για τη συλλογή δεδομένων επιτρέποντας στους επαγγελματίες του αγροκτήματος να συγκρίνουν διαφορετικούς τύπους πληροφοριών, όπως απόδοση, τύπο εδάφους και λίπανση, για καλύτερη λήψη αποφάσεων.



Δεδομένου αυτού και για να υποστηρίξει το φάσμα των γεωργικών εφαρμογών, η Topcon αναβαθμίζει τους δέκτες της αλλά και το σύστημα ελέγχου διεύθυνσης χρησιμοποιώντας παράλληλα τις νέες υπηρεσίες διόρθωσης Topnet Live. Με την επιλογή Skybridge, για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να διατηρήσουν τη σύνδεση δικτύου κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε διακοπής του RTK, λέει η εταιρεία.

Ο Brian Sorbe, αντιπρόεδρος στον τομέα παροχής λύσεων με προϊόντα Topcon, δήλωσε: «Οι δέκτες Topcon έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε τύπο, μάρκα και μοντέλο γεωργικού μηχανήματος Εξοπλισμένοι με προοδευτικές δυνατότητες λήψης και παρακολούθησης, με δυνατότητα χειροκίνητης καθοδήγησης ή πλήρους αυτόματης, οι δέκτες είναι κατάλληλοι για οποιοδήποτε μέγεθος ή τύπο λειτουργίας και, σύμφωνα με την εταιρεία, ειδικά ο δέκτης AGS-2 έχει πρόσβαση σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών διόρθωσης.



Βαθμονομημένες με ακρίβεια εντός δύο εκατοστών, οι νέες υπηρεσίες διόρθωσης παρέχουν αξιόπιστη ακρίβεια. Μέσω ενός συνεχώς εξελίξιμου δικτύου και μιας ποικιλίας μοντέλων συνδρομής, η υπηρεσία παρέχει αξιόπιστη σταθερότητα σύνδεσης σε όλο τον κόσμο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία