BACK TO
TOP
Τεχνολογία

FS 7.32: Το πρώτο μοντέλο της νέας γενιάς τηλεσκοπικών λανσάρει η Faresin

Τα T7035 και T7042 είναι τα δύο νέα μοντέλα της σειράς T7 σχεδιασμένα από το μηδέν για μικρές και μεσαίες εκμεταλλεύσεις ή φάρμες.

Faresin-2a-1920x1280

Βασίλης Σοφός

17
0

Η Faresin λανσάρει τα πρώτα μοντέλα μιας νέας γενιάς κόμπακτ τηλεσκοπικών φορτωτών προσανατολισμένων στον γεωργικό κλάδο. Με ικανότητα χειρισμού 3,2 τόνων για μέγιστο ύψος 7,10 μ., ο νέος τηλεσκοπικός φορτωτής FS 7.32 Compact της Faresin προσφέρεται σε πέντε εκδόσεις κινητήρων -όλα τα σύνολα τετρακύλινδρα- της Deutz, 2,9 ή 3,6 λίτρων με 75 έως 136 ίππους. Οι κινητήτες συμμορφώνονται με τους κανονισμούς ρύπων Σταδίου 5, χάρη σε σύστημα DOC, SCR και FAP. Τα μηχανήματα εξοπλίζονται με κιβώτιο Ecodrive με μία (0 έως 30 km / h) ή δύο μηχανικά εύρη (0 έως 40 χλμ./ώρα).



Από την υδραυλική απόδοση, η Faresin λέει ότι προσφέρει δύο λύσεις: αντλία παροχής 120 λ./λ. ή αντλία μεταβλητού κυβισμού που μπορεί να φτάσει τα 180 λ./λ. Επιπλέον, η βαλβίδα Ecofast αναγεννά το λάδι κατά τη διάρκεια της φάσης χαμηλώματος του βραχίονα, αυξάνοντας την απόδοση εργασίας.



Στην καμπίνα, ο χειριστής κάθεται σε ένα άνετο κάθισμα που διαθέτει ένα πολυλειτουργικό υποβραχιόνιο στο οποίο είναι τοποθετημένο το τζόιστικ. Σε αυτό το υποβραχιόνιο, ο χώρος αποθήκευσης και οι δύο υποδοχές USB επιτρέπουν την αποθήκευση και τη φόρτιση του smartphone.



Στα δεξιά, η έγχρωμη οθόνης αφής των 7 ιντσών εμφανίζει τις κύριες πληροφορίες και επιτρέπει τον έλεγχο του ραδιοφώνου bluetooth, του κλιματισμού και των φωτιστικών εργασίας. Διαθέσιμο σε τυπική καμπίνα (ύψος 2,25 μ.) ή χαμηλωμένη (2,06 μ.), το FS 7.32 Compact διαθέτει και το Autostop, το οποίο σταματά τον κινητήρα μόλις ο οδηγός εγκαταλείψει το κάθισμα, ο κινητήρας φυσικά ενεργοποιείται αυτόματα όταν ο χειριστής ξανακάτσει στη θέση του.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία