BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ο απομακρυσμένος έλεγχος μέσω iPhone το νέο χαρακτηριστικό των φορτωτών της Bobcat

Το νέο αυτό σύστημα ονομάζεται MaxControl και καλύπτει τα μηχανήματα της Bobcat για γενική ανύψωση και χειρισμό, μεταξύ των οποίων και οι αγροτικές εργασίες.

20211109-new-bobcat-maxcontrol-brings-machine-control-of-the-future-8

Βασίλης Σοφός

129
0

Είναι πλέον δυνατός ο απομακρυσμένος έλεγχος ενός φορτωτή Bobcat χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή σε iPhone ή iPad. Με το σύστημα MaxControl, οι κάτοχοι φορτωτών Bobcat δεν χρειάζεται να διαθέτουν τα πιο πρόσφατα μοντέλα ή ακριβές αναβαθμίσεις υλικού για να επωφεληθούν από τον τηλεχειρισμό, λέει η εταιρεία. Και το σύστημα «τρέχει» από εφαρμογή, είναι εύκολο να αποκτήσει κανείς τις πιο πρόσφατες λειτουργίες καθώς γίνονται διαθέσιμες συνεχώς.



Συνδυάζοντας εργασίες χωρίς να χρειάζεται να μπαίνει και να βγαίνει από την καμπίνα του φορτωτή, ο χειρισρής λειτουργεί MaxControl για να προσεγγίζει την εργασία του από διαφορετική οπτική γωνία και να εκτελεί εργασίες εξ αποστάσεως.



Η δυνατότητα ελέγχου του φορτωτή από έξω από την καμπίνα παρέχει μια διαφορετική οπτική γωνία που βοηθά τους νέους και ακόμη λιγότερο έμπειρους χειριστές να ελίσσονται σε στενές περιοχές. Κατά την ανύψωση και τη μεταφορά μεγάλων φορτίων, το MaxControl βοηθά στην εξάλειψη των τυφλών σημείων μπροστά από το φορτίο και στην καλύτερη αξιολόγηση του περιβάλλοντος περιβάλλοντος.



Παράλληλα όμως, επιτρέπει στον χειριστή να εργαστεί και μόνος του, εκεί που σε άλλη περίπτωση θα χρειαζόταν τον κατάλληλο βοηθό. Να σημειωθεί ότι στο μέλλον η κατασκευάστρια θα προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα, καθιστώντας τα μηχανήματα αυτόνομα, με συστήματα αποφυγής εμποδίων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία