BACK TO
TOP
Τεχνολογία

TAP Feed: Η νέα εφαρμογή ταΐσματος της Topcon για κινητές συσκευές

Η εφαρμογή TAP Feed είναι μια εφαρμογή για κινητά για διαχείριση τροφοδοσίας που επιτρέπει παράλληλα και την άμεση σύνδεση με τον μίκτη τροφοδοσίας.

Screenshot_2021-12-06_at_10_32_10_AM

Βασίλης Σοφός

109
0

Η Topcon παρουσιάζει μια νέα εφαρμογή σίτισης για κτηνοτρόφους. Για τους τελευταίους, η εφαρμογή TAP Feed, η οποία έχει πλέον παρουσιαστεί τόσο για κινητά με λογισμικό Android όσο και για συσκευές Apple, είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης ζωοτροφών που επιτρέπει και την απευθείας σύνδεση με τον μείκτη ζωοτροφών.

Ακρίβεια τροφοδοσίας

Το λογισμικό για τη διαχείριση ζωοτροφών είναι πλέον ενσωματωμένο στη διαδικτυακή πύλη Topcon Agriculture Platform (TAP). Με αυτήν τη λύση που βασίζεται στη τεχολογία cloud, μπορούν να δημιουργηθούν και να εκτιμώνται ψηφιακά στοιχεία, συνταγές και προμίγματα για μεμονωμένες ομάδες τροφοδοσίας, λίστες και ομάδες τροφοδοσίας. Σύμφωνα με την Topcon, επιτρέπεται επίσης η τεκμηρίωση και η ψηφιακή εξαγωγή καθώς και η ανταλλαγή επιλεγμένων συνόλων δεδομένων με τον σύμβουλο της κτηνοτροφικής μονάδας.



Η εφαρμογή TAP Feed περιλαμβάνει ομάδες τροφοδοσίας, συνταγές και τα διαφορετικά φορτία για το μίξερ τροφοδοσίας καθώς και ένα εξαγώγιμο αρχείο καταγραφής. Προσφέρει στον κτηνοτρόφο μια πλήρη επισκόπηση ανά πάσα στιγμή, ενώ δίνεται και πρόσβαση στην οθόνη του μείκτη τροφοδοσίας με το κινητό τηλέφωνο. Η εφαρμογή TAP Feed εμφανίζει τα στοιχεία των συστημάτων ζύγισης Bluetooth Digi-Star.

Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί ότι η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του μείγματος και τη μεταφόρτωση των ποσοτήτων τροφοδοσίας στην ψηφιακή πύλη. Όλα τα βήματα από την πλήρωση του μείκτη τροφοδοσίας ή του σταθερού μείκτη τροφοδοσίας έως την τεκμηρίωση είναι δικτυωμένα και μπορούν να παρακολουθηθούν ανά πάσα στιγμή. Η εφαρμογή είναι συμβατή με τις περισσότερες κινητές συσκευές Android και iOS και διατίθεται δωρεάν από το Google Play Store και το Apple App Store.

Πηγή: Profi.de

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία