BACK TO
TOP
Τεχνολογία

H Carraro ανανεώνει τις επιλογές για τα δενδροκομικά

Η γκάμα Agricube ανανεώνεται για μια όλο και πιο εξειδικευμένη γεωργία με την εισαγωγή του καινούργιου κινητήρα Stage IIIB που απαιτείται από τον κανονισμό για την τήρηση των ορίων εκπομπών, εισάγοντας όχι μόνο νέους κινητήρες FPT με το σύστημα μετεπεξεργασίας των καυσαερίων που είναι τοποθετημένο έξω από το καπό (DOC+DPF), αλλά και με διεύρυνση της προσφοράς του προϊόντος με επιπλέον μοντέλα που καθιστούν αυτά τα τρακτέρ ικανά να ανταποκριθούν στις ανάγκες κάθε μεμονωμένου πελάτη.

agritalia-3

1673
0

Η Carraro Agritalia ασχολείται αποκλειστικά με τους ελκυστήρες ελαφρού τύπου. Η συγκεκριμένη σειρά επικεντρώνεται σε τρεις βασικές κατηγορίες μοντέλων (Orchard, Vineyard και Compact), που συνολικά περιλαμβάνουν 15 μοντέλα τρακτέρ για κάθε χρήση ελαφριάς μορφής, με κινητήρες 60-110 ίππων, σχεδιασμένα όλα για να καλύπτουν το ευρύτερο μέρος από τις ανάγκες των γεωργών. Με το νέο κινητήρα FPT με 3.400 CC, ηλεκτρονική διαχείριση του ψεκασμού, ο πιο συμπαγής στην κατηγορία του, ανεβαίνουν τα επίπεδα μέγιστης ισχύος, προσφέροντας πέντε καμπύλες από 75 έως 105 ίππους.

Υδραυλικά και διανομείς

Η Carraro Tractors ενισχύει την προσφορά υδραυλικών εγκαταστάσεων με την εισαγωγή τεσσάρων ηλεκτροϋδραυλικών διανομέων και του Deport. Όλοι οι διανομείς, στην έκδοση με μηχανικό χειριστήριο, διαθέτουν Detent που μπορεί να αποκλειστεί και να γίνει εναλλαγή μεταξύ απλού/διπλού αποτελέσματος. Αυτές οι εγκαταστάσεις τροφοδοτούνται από δύο υδραυλικές αντλίες με παροχή έως 97 λίτρα/λεπτό, ή κατόπιν επιλογής, με τρεις υδραυλικές αντλίες που ανεβάζουν την παροχή σε 127 λίτρα/λεπτό.



Η μεγάλη διαθεσιμότητα αξόνων και συστημάτων μετάδοσης, επιτρέπουν την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών τόσο ως προς το πλάτος εργασίας ανάμεσα στις σειρές όσο και ως προς το ύψος του οχήματος για τις εργασίες κάτω από πέργκολα ή φύλλωμα. Καμπίνα και ανοιχτή έκδοση Τα δενδροκομικά Carraro είναι εξοπλισμένα, είτε με την εργοστασιακή καμπίνα τύπου Pergola, ή με την κλασική, ωστόσο υπάρχει πάντοτε και η επιλογή της ανοιχτής έκδοσης. Η παρακολούθηση του πελάτη συνεχίζεται και μετά την αγορά του τρακτέρ Carraro και για όλο τον κύκλο ζωής των οχημάτων.

Μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων, η KOUIMTZIS Group εγγυάται αξιόπιστη και στοχευμένη τεχνική υποστήριξη, βοηθώντας τον χρήστη των προϊόντων να αποκομίσει κέρδη και λειτουργική αποτελεσματικότητα.



Τα γνήσια ανταλλακτικά της Carraro έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ώστε να εξασφαλίζουν τη διάρκεια στο χρόνο των χαρακτηριστικών αξιοπιστίας και απόδοσης του οχήματος. Είναι το αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας, της εμπειρίας και των συνεχών προσπαθειών Έρευνας και Ανάπτυξης, προκειμένου να παρέχει την καλύτερη λύση ως προς τις επιδόσεις και τη διάρκεια. Με την συνεργασία αυτή, η KOUIMTZIS Group ενισχύει τις διαθέσιμες επιλογές του Ομίλου στους ελκυστήρες δενδροκομικών εφαρμογών, με μια καταξιωμένη κατασκευάστρια, η οποία σημειωτέων προμηθεύει στην συγκεκριμένη κατηγορία, σχεδόν όλες τις γνωστές εταιρείες του χώρου.

Τα μηχανήματα της Carraro διαθέτει στηνελληνική
αγορά η KOUIMTZIS Group (τηλ. 2310/792222)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία