BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Spirit 7200: Οι πρώτες μηχανές συγκομιδής πατάτας της AVR με σύστημα τηλεματικής

Ο Βέλγος κατασκευαστής AVR εξελίσσει το Spirit 6200 παρουσιάζοντας το Spirit 7200, τον αντικαταστάτη δηλαδή της συρόμενης μηχανής συγκομιδής πατάτας που κληρονομεί τα βασικά χαρακτηριστικά του 6200 με το ίδιο σύστημα καθαρισμού.

0c380bfbd93ebb86-large

Βασίλης Σοφός

358
0

Βασισμένη στον επιτυχημένο προκάτοχο αλλά με καίριες αναβαθμίσεις στα σημεία μπαίνει στην αγορά ο αντικαταστάτης των μηχανών συγκομιδής πατάτας, Spirit 7200. Το νέο μοντέλο της βελγικής κατασκευάστριας, Spirit 7200, διαθέτει, εκτός από τον ιμάντα τετράγωνου πλέγματος, εναν κύλιδρο απογύμνωσης. Επιπλέον, ένας ιμάντας απορριμμάτων διασφαλίζει ότι οι κόνδυλοι που πέφτουν αργά από τον ιμάντα ανάσυρσης παραμένουν στο μηχάνημα για ασφάλεια.

Διασυνδεδεμένη συγκομιδή

Το Spirit 7200 είναι η πρώτη συρόμενη μηχανή της μάρκας που επωφελείται από το σύστημα AVR Connect. Αυτή η συσκευή τηλεματικής, που παρουσιάστηκε με το Puma 4.0, συλλέγει δεδομένα με δυνατότητα αναζήτησης από την πλατφόρμα AVR Connect.



Από τεχνική άποψη τώρα, η ράβδος έλξης έχει ανασχεδιαστεί για να ενσωματώσει καλύτερα τα υδραυλικά συστήματα αλλά και τα ηλεκτρικά καλώδια, ενώ το μπροστινό αποσπώμενο πλαίσιο είναι εξοπλισμένο με κιτ γρήγορης απελευθέρωσης.



Το πάτωμα επιθεώρησης μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα, λέει η εταιρεία. Παράλληλα, η χοάνη των 6 τόνων, που υπάρχει στο 6200, αυξάνεται σε χωρητικότητα για να φτάσει τα 9,6 m³, ή περίπου 7 τόνους. Περιλαμβάνεται μάλιστα και προαιρετικό σύστημα απόσβεσης πτώσης για τις φάσεις εκφόρτωσης. Διατίθενται διαφορετικά μεγέθη ελαστικών, με πλάτος 650 και 850 χιλιοστά.



Το Spirit 7200 μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με διπλούς τροχούς διαστάσεων 380/80 R 38. Να πούμε ότι το μηχάνημα ελέγχεται από την ISObus, συνεπώς είναι δυνατός ο έλεγχος από το τερματικό του τρακτέρ. Ο κατασκευαστής προσφέρει επίσης οθόνες Touch 800 και Smart 750 από τη Müller.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • AVR
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία