BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Carraro και John Deere συνεχίζουν μαζί στην κοινή ανάπτυξη ειδικών τρακτέρ

Η συμφωνία, η οποία προβλέπει την παραγωγή εξειδικευμένων τρακτέρ στο επιχειρηματικό κέντρο Rovigo, εδραιώνει μια συνεργασία που κρατά από το 1997, έτος κατά το οποίο η Agritalia ξεκίνησε την παραγωγή των πρώτων τρακτέρ Cervo. Πολλά έχουν αλλάξει τα τελευταία 25 χρόνια, αλλά η στενή συνεργασία των δύο εταιρειών δεν άλλαξε ποτέ.

More-comfort-and-power-for-John-Deere-5G-Series-specialty-tractors_2

Βασίλης Σοφός

2141
0

Το τμήμα Carraro Agritalia υπέγραψε μια νέα παγκόσμια σύμβαση ανάπτυξης και προμήθειας για τα τρακτέρ της σειράς 5G της John Deere. Εάν τα τρακτέρ που αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε στο εργοστάσιό μας στο Rovigo απολαμβάνουν τώρα εξαιρετικής φήμης, το οφείλουμε στον επί χρόνια συνεργάτη μας και είμαστε περήφανοι που η John Deere έχει ανανεώσει την εμπιστοσύνη της σε εμάς για τα επόμενα χρόνια», σχολίασε ο Μάρκο Στέλλα, Γενικός Διευθυντής της Carraro Agritalia.



«Η John Deere είναι δικαίως περήφανη για το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων μας, τη ραχοκοκαλιά της ομάδας υποστήριξης πελατών μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους προμηθεύσουμε με μια μεγάλη και σύγχρονη γκάμα εξειδικευμένων τρακτέρ κατάλληλων για εφαρμογές σε αμπέλια και οπωρώνες. Η συνεργασία με την Agritalia αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε λύσεις για πελάτες που παράγουν εξειδικευμένες καλλιέργειες», δήλωσε ο Geremy Larson, Business Relationship Manager της John Deere.

Ο Μάρτιν Σνάιντερ από την John Deere επισήμανε ότι καθώς η ζήτηση για τρόφιμα που παράγονται από ειδικούς παραγωγούς καλλιεργειών αυξάνεται παγκοσμίως, φαίνονται σημαντικές ευκαιρίες για την υποστήριξη των καλλιεργητών ώστε να είναι πιο παραγωγικοί, ενώ αντιμετωπίζονται σημαντικές προκλήσεις από την αύξηση του κόστους.

Τα επερχόμενα νέα τρακτέρ Stage V της σειράς 5G θα επιδείξουν ένα προηγμένο επίπεδο άνεσης, εργονομίας και απόδοσης για τον χειριστή. Επιπλέον, τα 5G θα είναι διαθέσιμα με ISOBUS και JDLink, με το τελευταίο να επιτρέπει στους χειριστές και τους διαχειριστές του στόλου να βλέπουν και να διαχειρίζονται την υγεία και την απόδοση του μηχανήματος, καθώς και να ανταλλάσσουν δεδομένα ασύρματα και εύκολα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία