BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην Ελλάδα μέσω της Agrotech έρχονται τα drones της DJI agriculture

Ψεκασμό 160 στρεμμάτων ανά ώρα, για δέντρα και ανοιχτές καλλιέργειες, αλλά και πραγματική ψηφιακή διαχείριση των χωραφιών πετυχαίνει το drone Agras T30 της DJIagriculture.

DSC03830-scaled

4734
10

Νέα συνεργασία με την DJIagriculture, εταιρεία κολοσσό στις πωλήσεις drones παγκοσμίως, ξεκίνησε η Agrotech, φέρνοντας πλέον στα χέρια του Έλληνα παραγωγού τις λύσεις έξυπνης γεωργίας της εταιρείας μέσω της τεχνολογίας του αεροψεκασμού με το drone Agras T30. Το drone διαθέτει δοχείο ψεκασμού 30 λίτρων και είναι ιδανικό για ψεκασμό υγρών λιπασμάτων, φαρμάκων και διανομή ξηρού λιπάσματος και σπόρων.



Σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του μηχανήματος, μπορεί να ψεκάσει έως και 160 στρέμματα την ώρα. Έχει τη δυνατότητα να διεισδύει ανάμεσα στα δέντρα με πλάγιο ψεκασμό, χάρη στους ρυθμιζόμενους βραχίονες που εξασφαλίζουν ομοιόμορφη εφαρμογή υγρών φυτοφαρμάκων με διπλάσια σταγονίδια ανά φύλλο.



Παράλληλα με τη χρήση του drone ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει ψηφιακή διαχείριση των χωραφιών, μέσω της πλατφόρμας Smart Agriculture Cloud και της ηλεκτρονικής χαρτογράφησης. Η φωτεινή οθόνη 5,5 ιντσών με καθαρά γραφικά, ακόμη και σε σκληρές συνθήκες φωτισμού, εξασφαλίζει την πλήρη διαύγεια των πληροφοριών.

Με 16 ακροφύσια ψεκασμού

Το drone DJI AGRAS T30 διαθέτει 16 ακροφύσια ψεκασμού. Η διάταξή τους βελτιώνει περαιτέρω τον ψεκασμό σταγονιδίων, ενώ τα οκτώ σετ ηλεκτρομαγνητικών βαλβίδων λειτουργούν αυτόνομα για τον τέλειο ψεκασμό. Η αντλία διπλού εμβόλου με την οποία είναι εξοπλισμένο το drone, παρέχει ισχυρή ισχύ ψεκασμού και υψηλή ταχύτητα ροής έως και 8 λίτρα ανά λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως το Agras T30 μπορεί να μετατραπεί σε λιπασματοδιανομέα μόλις σε τρία λεπτά.



Με χωρητικότητα 30 κιλών και πλάτος διασποράς έως και 7 μέτρα η ωριαία παραγωγικότητα φτάνει τα 14 στρέμματα, αναφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία. Η παρακολούθηση της διαδικασία ψεκασμού γίνεται σε πραγματικό χρόνο , και έτσι μπορεί ο χρήστης να προσέχει την ποσότητα του υγρού ή ξηρού προϊόντος με το σύστημα ειδοποίησης να βοηθά στην έγκαιρη αναπλήρωση.

Επιπλέον, το σύστημα ραντάρ που εξοπλίζει το drone, αντιλαμβάνεται τα εμπόδια σε 360o γύρω του, τις καιρικές συνθήκες και τις γωνίες θέασης, ανεξάρτητα από τη σκόνη και την παρεμβολή φωτός. Η αυτόματη αποφυγή εμποδίων και οι προσαρμοστικές λειτουργίες πτήσης συμβάλλουν στη διασφάλιση της ασφάλειας κατά τη λειτουργία.  

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

Δεξαμενή 30 λίτρων Τηλεχειριστήριο

Επίπεδο προστασίας IP67 (αδιαβροχοποίηση)

Διπλό σύστημα κάμερας FPV

Πλατφόρμα διαχείρισης    

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ Drone DJI Agras T30 (30L)

1. Φορτιστής (2 υποδοχές AC καλωδίων)
2. Μπαταρία
3. Λιπασματοδιανομέας
4. Kit ψεκασμών δενδρων

Τα μηχανήματα της DJI Agriculture διαθέτει στην
ελληνική αγορά η εταιρεία Agrotech (τηλ. 2310/795018)

Σχόλια (10)
Προσθήκη σχολίου

17-06-2022 00:34ΠΑΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Οι αεροψεκασμοί έχουν απαγορευτεί! Ειδικά όσοι κάνουμε βιολογική ελαιοκαλλιέργεια κινδυνεύουμε να χάσουμε την πιστοποίηση και ακόμη χειρότερα, να υποστούμε εμπορική καταστροφή από αεροψεκασμούς με συμβατικά σκευάσματα σε γειτνιάζοντα λιοστάσια!

Απάντηση

15-06-2022 05:14Giorgos

Και πόσο Έχει

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)

14-06-2022 23:32ΓΙΑΝΝΗΣ

ΟΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ drone ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2021.ΕΓΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ Τ10 ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2021.

Απάντηση

14-06-2022 21:32Θάνος μπακαλουλης

Τα drone της DJI κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά εδώ και καιρό.κοψτε την παραπληροφόρηση και τα τσιμπούκια στον κύριο Τάκη.

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)

14-06-2022 18:32Βασίλης ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ

Μήπως πρώτα πρέπει να δούμε την νομιμότητα ψεκασμού με ντρον Η ευρωπαϊκή ένωση απαγορεύει τους αεροψεκασμους

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (2)

14-06-2022 18:17Γεωργιος Δουνιας

Περισσότερες πληροφοριες

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία