BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στα αμπελουργικά και με το εξειδικευμένο Q80 εισάγεται η ιστορική Goldoni

Έμφαση στο νέο της αμπελουργικό έδωσε η Goldoni Keestrack στην πρόσφατη εκδήλωση για τον αμπελουργικό κλάδο Enovitis, παρουσιάζοντας το Stage V μοντέλο της, το οποίο μάλιστα εξοπλιζότας με το «G FARM Farming pack 4.0».

goldoni-keestrack-q80-a-enovitis-in-campo__11_

Βασίλης Σοφός

3243
2

Με το νέο εξειδικευμένο τρακτέρ Q80, η Goldoni Keestrack συνεχίζει την ανάπτυξη και συνολική της αναγέννηση ως μιας ιστορικής μάρκας δείχνοντας, ανάμεσα στις σειρές της εταιρείας, προϊόντα και υπηρεσίες που φέρουν το νέο λογότυπο, καθώς και τις τελευταίες καινοτομίες της.



Για τον αμπελουργικό κλάδο, ένα από τα πιο «ευρωπαϊκά» μοντέλα είναι το Q80, το τρακτέρ που ενσαρκώνει καλύτερα την ανανέωση της ιστορικής μάρκας και την επανεκκίνηση μιας εταιρείας που θέλει να σηματοδοτήσει την εξέλιξη, διατηρώντας σταθερά τις παραδόσεις ως προϊόν ιστορικής μάρκας για την ιταλική γεωργία.



Το νέο λογότυπο αντανακλά τις αξίες της Goldoni Keestrack, δημιουργική δηλαδή προσκόλληση στην παράδοση και βλέμμα στο μέλλον. Οι γραμμές θυμιζουν το σχήμα των παλιότερων μοντέλων, ενώ υπάρχει και μια επιστροφή στο παραδοσιακό και μοναδικό χρώμα.



Το νέο Q80 κινείται από έναν Stage V κινητήρα Doosan απόδοσης 75 ίππων. Πρόκειται για έναν τετρκύλινδρο κινητήρα που φαίνεται να είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για αυτό το μέγεθος τρακτέρ, επειδή, όπως λέει η εταιρεία, εγγυάται μια αξιοσημείωτη ροπή και μια ελκτική δύναμη συγκρίσιμη με ένα ερπυστριοφόρο τρακτέρ.



Χάρη στη συνεργασία με τον κορεάτη κατασκευαστή κινητήρων, το τρακτέρ μπόρεσε να φιλοξενήσει έξυπνα το φίλτρο DPF κάτω από το καπό, ενώ η εταιρεία κατάφερε να διατηρήσει εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις με μεταξόνιο 1890 χιλιοστά και ύψος μόνο 1220 χιλιοστά.

Με ή χωρίς καμπίνα Το Goldoni

Q80 προσφέρεται τόσο σε έκδοση πλατφόρμας όσο και σε έκδοση με καμπίνα, χαμηλού προφίλ ή κανονική, μει περισσότερους εργονομικούς μοχλούς ελέγχου, αναβαθμισμένα χειριστήρια και νέο πλήρες ψηφιακά όργανα πίσω από το τιμόνι. Η νέα γενιά της αναβαθμισμένης και ως προς την ηχομόνωση καμπίνας περιλαμβάνει επίσης ταπετσαρίες από οικολογικό δέρμα, θήκη για μπουκάλια και θήκη κινητού τηλεφώνου, ραδιόφωνο bluethooth και υποδοχή-θύρα USB.

G FARM Farming Pack System: Στη νέα εποχή της γεωργίας

Η αρχή για μια ψηφιοποιημένη γεωργία εγκαινιάζεται από την Goldoni με το σύστημα G FARM Farming Pack. Το G-FARM είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει υπηρεσίες τηλεμετρίας, παρέχοντας ανάλυση δεδομένων και υποστήριξη, καθώς και αισθητήρες προς αξιοποίηση στην γεωργία ακριβείας, όλα ενσωματωμένα σε μια ενιαία πλατφόρμα.



Το Q80 της Goldoni γίνεται έτσι το πρώτο τρακτέρ G-FARM στη σειρά που αγκαλιάζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας, προάγοντας την εταιρεία και δίνοντάς της την ευκαιρία να κάνει ένα εξελικτικό άλμα.

Πηγή: omnitrattore

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

08-07-2022 17:46Giannis

Από 60000€ άνετα ... :(

Απάντηση

05-07-2022 20:14Kostas

Ποια θα είναι η τιμή του με καμπίνα?

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία