BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Απευθείας στην οθόνη των John Deere οι αισθητήρες εδάφους της CropX

Η πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων από το χωράφι της CropX «ανοίγεται» και, με τη συγκατάβαση της John Deere, ενσωματώνεται στο δημοφιλές πλέον περιβάλλον John Deere Operations Center, προσφέροντας μεταξύ άλλων αμφίδρομη ανταλλαγή πολύτιμων δεδομένων.

73ffef6a-a417-46f3-9c94-1e74bace9dc0__2_

Βασίλης Σοφός

971
0

Η CropX Technologies, παγκόσμιος ηγέτης στις ψηφιακές λύσεις διαχείρισης αγροκτημάτων, ανακοινώνει την ενοποίηση με την πλατφόρμα John Deere Operations Center, με την συμφωνία αυτή -και ενσωμάτωση- να επιτρέπει στους χρήστες του συστήματος διαχείρισης αγροκτημάτων CropX με λογαριασμό στο John Deere Operations Center να μοιράζονται δεδομένα αμφίδρομα μεταξύ των συστημάτων.



Αυτή η βελτιωμένη λειτουργικότητα επιτρέπει παράλληλα στους χρήστες να προβάλλουν δεδομένα και αναλυτικά στοιχεία από την πλατφόρμα CropX, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης των αισθητήρων εδάφους σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, μέσα από το Operations Center της John Deere, ενώ παράλληλα τους δίνει την ευκαρία να εισάγουν δεδομένα πεδίου από το Operations Center για να απλοποιήσουν τη ρύθμιση του πεδίου στην πλατφόρμα CropX.

«Η ενοποίηση με το John Deere Operation Center υποστηρίζει την αποστολή μας να φέρουμε ισχυρές, εύχρηστες ψηφιακές λύσεις σε όλα τα αγροκτήματα», λέει ο Tomer Tzach, Διευθύνων Σύμβουλος της CropX Technologies. «Κάνει ευκολότερο για τους αγρότες να συλλέγουν και να μοιράζονται δεδομένα μεταξύ αυτών των δύο χρήσιμων τεχνολογιών και να ξεκλειδώνουν τις γεωπονικές πληροφορίες από το σύστημα διαχείρισης αγροκτημάτων CropX», σημείωσε ο ίδιος.

Αξίζει να πούμε ότι η CropX Technologies λανσάρει πολλές νέες δυνατότητες για να ολοκληρώσει το σύστημα διαχείρισης αγροκτημάτων της με εργαλεία που βελτιστοποιούν τις αγρονομικές δραστηριότητες, όπως η λίπανση, η διαχείριση ασθενειών και η διαχείριση λυμάτων.



«Με την ενσωμάτωση στο John Deere Operations Center, το CropX είναι ευκολότερο και πιο βολικό στη χρήση από τους καλλιεργητές", λέει ο Paul Cooper, ένας εκ των αντιπροσώπων της John Deere που χρησιμοποιεί το σύστημα CropX. Οι χρήστες μπορούν να αναλύσουν δεδομένα φύτευσης, εφαρμογής, απόδοσης, να παρακολουθήσουν την υγρασία σε όλο το αγρόκτημα για να είναι πιο αποτελεσματικά με τις πρακτικές άρδευσης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία