BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα, μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής για προηγμένα προϊόντα εγκαινίασε η Lely

Παρουσία του βασιλιά της Ολλανδίας Willem Alexander, τον Ιούλιο, η Lely έκοψε την κορδέλα του νέου της εκτεταμένου εργοστασίου, διπλασιάζοντας την παραγωγική ικανότητα και υλοποιώντας το σχέδιό της αναφορικά με την κατασκευή βιωσιμότερων προϊόντων στο μέλλον.

lely_0004_jpg__2000x900_q70_crop-smart_subject_location-846_756_subsampling-2_upscale

Βασίλης Σοφός

245
0

Τον χώρο για την ανάπτυξη των νέων προηγμένων προϊόντων κατασκεύασε και εγκαινίασε τον Ιούλιο η Lely στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο κάμπους Maassluis. Για τη Lely, η νέα μονάδα προσφέρει χώρο για την ανάπτυξη νέων, βιώσιμων προϊόντων, λέει ο Andre van Troost, Διευθύνων Σύμβουλος της Lely.



Εκτός από την καλή διαβίωση των ζώων, στο επίκεντρο των εξελίξεων είναι η βελτίωση των κλειστών κύκλων στη γεωργία, αναφέρει. Όπως και με το σύστημα καθαρισμού αέρα Lely Sphere, η εταιρεία θα ήθελε να αναπτύξει περαιτέρω συστήματα που, για παράδειγμα, επιτρέπουν την ανακύκλωση σημαντικών θρεπτικών συστατικών. Κατά τον σχεδιασμό λοιπόν και την κατασκευή του κτιρίου, η εστίαση ήταν στη βιωσιμότητα, γι' αυτό και του απονεμήθηκε το πιστοποιητικό BREAAM Superior.

Σύμφωνα με τη Lely, αυτό καθιστά το νέο χώρο ένα από τα πιο βιώσιμα κτίρια στην Ευρώπη. Αρκεί να πούμε ότι η έξυπνη τεχνολογία στο κτίριο επιτρέπει την αποτελεσματική χρήση των μηχανημάτων, συλλέγοντας και αξιολογώντας αυτόματα δεδομένα σχετικά με την πληρότητα του κτιρίου.



Ένας μεγάλος αριθμός αιθουσών συσκέψεων και μεμονωμένων θέσεων εργασίας έχουν δημιουργηθεί για να εξασφαλίσουν ένα όμορφο περιβάλλον εργασίας, ενώ ακόμη και η καντίνα που υπάρχει εκεί προσφέρει υγιεινά γεύματα, με το γυμναστήριο των 250 m² να φέρνει και την απαραίτητη ισορροπία μετά την εργασία.

Η Lely βελτιώνει τη διαδρομή των ρομπότ Vector

Στα άλλα νέα, αξίζει να αναφέρουμε την αναβάθμιση των ρομπότ τροφοδοσίας Lely Vector, που είναι εξοπλισμένα με ανιχνευτή εύρους λέιζερ για τη συνεχή μέτρηση της υπόλοιπης τροφής, προκειμένου να προσαρμόσουν τις κατανομές ανάλογα με την κατάποση. Αυτή η κατανομή, ανάλογα με τις ανάγκες, απαιτεί τακτικές σαρώσεις, δηλαδή περάσματα όπου το μπολ κυκλοφορεί άδειο και έχει μόνο λειτουργία ώθησης προς τα πίσω και λειτουργία μέτρησης.



Μέχρι τώρα, το μπολ σάρωνε τις λεκάνες 1 και 2 και στη συνέχεια επέστρεφε στην κουζίνα πριν προχωρήσει στη σάρωση των λεκανών 3 και 4. Με τη νέα έκδοση 3.0, το μπολ αναλύει το ιστορικό κατάποσης των διαφορετικών λεκανών και κτιρίων. Σύμφωνα με τη σάρωση των πρώτων 2 λεκανών, θα πάει κατευθείαν στην κουζίνα εάν είναι απαραίτητη μια διανομή στη λεκάνη 1 ή 2. Αν όμως μετά τη σάρωση των γουρνών 1 και 2, δεν χρειάζεται να διανείμει, το μπολ θα πάει κατευθείαν στις άλλες λεκάνες σάρωσης του κτιρίου 3 και 4.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Lely
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία