BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην αναμονή για νέα σπαρτική 6 μέτρων από την Horsch

Η Versa 6 SW θα είναι ο διάδοχος του Pronto KE και θα διαθέτει στελέχη σβάρνας της Kuhn.

_MG_0097-1000x562

Βασίλης Σοφός

203
0

Ένας από τους ειδικούς στην άμεση σπορά, η Horsch, λανσάρει σύντομα το νέο Versa 6 SW, τον διάδοχο του Pronto KE. Διαθέτει ηλεκτρική σβάρνα Kredo 6 μέτρων που παρέχεται από την Kuhn, ενώ η τοποθέτηση των σπόρων εξασφαλίζεται από τα στοιχεία TurboDisc. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, θα διατίθενται δύο αποστάσεις σειρών, 12,5 και 15 εκ.



Όπως το Pronto DC, έτσι και το Versa 6 SW διατίθεται με μονή ή διπλή χοάνη δεξαμενής. Η τελευταία έχει όγκο 5.000 λίτρα με κατανομή 60/40. Ο φυσητήρας με το προαιρετικό ψυγείο είναι ενσωματωμένος απευθείας στη χοάνη, τοποθετείται σε ύψος για να περιορίζει την αναρρόφηση της σκόνης και συνολικά αυτό το συγκρότημα ψύξης συνιστάται για την εφαρμογή μεταλλικών λιπασμάτων.

Μεταξύ των άλλων επιλογών που θα προσφέρονται με το νέο μηχάνημα είναι δυνατή η εγκατάσταση ενός αισθητήρα ροής που προειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση απόφραξης.

Προκειμένου να ικανοποιήσει τους ευρωπαϊκούς κανόνες έγκρισης για τις οδικές μεταφορές, η Horsch έπρεπε να βρει μια λύση για να εξαλείψει το αρνητικό φορτίο στη ζεύξη και έτσι το σετ ελαστικών συσκευάσματος κινείται υδραυλικά κάτω από την περιστροφική σβάρνα κατά την αναδίπλωση για να προκαλέσει την ελάχιστη δυνατή μεταφορά φορτίου. Κατά την αναδίπλωση, το σετ ελαστικών συσκευάσματος τοποθετείται κάτω από τη σβάρνα προς συμμόρφωση με την ευρωπαϊκή οδηγία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία