BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τον συμπαγή τηλεσκοπικό φορτωτή TL25.60 των 75 ίππων λανσάρει η Bobcat

Το νέο τηλεσκοπικό TL25.60 έχει σχεδιαστεί για απλότητα στη χρήση, εξαιρετική σταθερότητα, βέλτιστη άνεση και ασφαλή λειτουργία σε κάθε τύπο εφαρμογής, λέει η Bobcat.

Bobcat

Βασίλης Σοφός

518
0

To TL25.60 είναι το νέο τηλεσκοπικό μηχάνημα για τον αγροτικό κλάδο και όχι μόνο, το οποίο η Bobcat έχει σχεδιάσει και εφοδιάσει με κινητήρα Stage V απόδοσης 75 ίππων. Το μηχάνημα έχει ονομαστική ικανότητα 2500 κιλών, προσφέρει μέγιστο ύψος ανύψωσης 5,91 μ. και μέγιστη προσέγγιση 3,31 μ.



Το σύστημα Bob-Tach (χειροκίνητο ή υδραυλικό) αυξάνει την ευελιξία επιτρέποντας στο TL25.60 να χρησιμοποιεί εξαρτήματα που έχουν σχεδιαστεί για τη σειρά φορτωτών Bobcat. Ο Florian Hilbert, υπεύθυνος προϊόντων στην Bobcat, δήλωσε: «Εκτός από αυτή τη μορφή Super Compact, η καμπίνα στο TL25.60 είναι ίδια με το κορυφαίο μοντέλο της σειράς R 18 m της Bobcat, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να είναι βέβαιοι ότι έχουν την πιο ευρύχωρη καμπίνα στην αγορά των μικρού μεγέθους τηλεσκοπικών φορτωτών. Μια συμπληρωματική έκδοση του TL25.60 που απευθύνεται μόνο στην αγροτική αγορά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.» Όπως και σε όλα τα τηλεσκοπικά Bobcat, το νέο καπό έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την ορατότητα στη δεξιά πλευρά του μηχανήματος.

Σύμφωνα με την εταιρεία, μαζί με τη νέα σχεδίαση του ταμπλό στην καμπίνα και τις ισχυρές αλλά λεπτές κολόνες, παρέχεται εξαιρετική και ανεμπόδιστη ορατότητα στον χειριστή. Σε συνδυασμό με την καλύτερη ακτίνα στροφής, αυτό επιτρέπει στον χειριστή να μετακινείται στο χώρο εργασίας με ευκολία και να ελαχιστοποιεί τα ατυχήματα ή τα λάθη.



Το μηχάνημα έχει εξαιρετικά ανθεκτική σχεδίαση με στιβαρό πλαίσιο και μπούμα για εργασία σε κάθε δύσκολο περιβάλλον. Η θωρακισμένη δομή παρέχει προστασία για τα υδραυλικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα (συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων, της πλεξούδας και του κιβωτίου ταχυτήτων) και μια χαλύβδινη πλάκα προστατεύει τη βάση του μηχανήματος, ενώ η απόσταση από το έδαφος κρίνεται ιδανική.

Το TL25.60 προσφέρει πολύ καλό έλεγχο σε οποιοδήποτε ύψος χάρη στην ομαλή υδροστατική μετάδοση, τις υδραυλικές κινήσεις της μπούμας και την κοινή χρήση της ροής λαδιού, διασφαλίζοντας ότι όλες οι ανάγκες ικανοποιούνται ανά πάσα στιγμή. Χρησιμοποιώντας την ίδια κύρια βαλβίδα με τα άλλα μοντέλα της σειράς R-Series, το TL25.60 προσφέρει τους καλύτερους χρόνους κύκλου στην αγορά, σύμφωνα με την κατακευάστρια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία