BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Επιστρέφει με νέο πρόσωπο η μεγάλη έκθεση SIMA, 6-10 Νοεμβρίου στο Παρίσι

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η έκθεση SIMA ανοίγει ξανά τις πόρτες της, γιορτάζοντας την επέτειο 100 χρόνων παρουσίας και παρουσιάζοντας νέα θέματα προσέγγισης στο Παρίσι.

1131febdb53068cb821d424d5ffb2f2bd32d8ec366e0ece3da6ba54ec01e81bc-rimg-w960-h640-gmir

Βασίλης Σοφός

355
0

Η επερχόμενη έκθεση SIMA έχει επεκταθεί με νέες προσεγγίσεις γύρω από τις μεγάλες προκλήσεις του κλάδου, ιδιαίτερα εκτός Γαλλίας, για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, σύμφωνα με την υπεύθυνη της εκδήλωσης, Isabelle Alfano, η οποία ανακοίνωσε τα νέα θέματα που θα αναπτυχθούν 6-10 Νοεμβρίου στο Παρίσι.



Στην ανανεωμένη SIMA θα περιληφθεί:

-Το Βραβείο Καινοτομίας SIMA

-Το SIMA Tech, ένας ολοκαίνουργιος χώρος, που συγκεντρώνει περισσότερους από 130 εκθέτες, νεοφυείς επιχειρήσεις και γεωργικά ρομπότ

-Το SIMA Farming Awards, ένα νέο διαγωνισμό που αναδεικνύει τους ευρωπαίους αγρότες που μπορούν να επιδείξουν τα επιτεύγματά τους με κοινωνικό, οικονομικό ή περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Η SIMA 2022 στοχεύει να προσφέρει τις καλύτερες ανταποκρίσεις στις ανάγκες του διεθνούς αγροτικού τομέα και στην ανατροπή του παραγωγικού μοντέλου.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη της έκθεσης, η SIMA, ανταποκρινόμενη στο αίτημα των εκθετών και των επισκεπτών, υιοθέτησε νέες ημερομηνίες και θα πραγματοποιηθεί, όπως αναφέρθηκε, από τις 6 έως τις 10 Νοεμβρίου στο Παρίσι. Ως εκ τούτου, η έκθεση θα διεξάγεται κάθε ζυγό χρόνο τον Νοέμβριο και όχι τον Φεβρουάριο.



«Αποκαλύψεις λύσεων και τεχνολογιών αφιερωμένων στην ανάπτυξη βιώσιμης και υψηλής απόδοσης στη γεωργία, στην καρδιά της κορυφαίας ευρωπαϊκής γεωργικής δύναμης» αυτό φιλοδοξεί να προσφέρει η έκθεση, λέει η Isabelle Alfano. «Έχοντας υποστηρίξει όλους τους μεγάλους παίκτες στον αγροτικό κόσμο τα τελευταία 100 χρόνια, η SIMA ήταν πάντα σε αρμονία με τις ανησυχίες τους», σημειώνει.

«Ως μία εμπορική έκθεση για όλες τις μορφές γεωργίας, στόχος ήταν πάντα να συνοδεύει τους επαγγελματίες φέρνοντάς τους σε επαφή με τις τελευταίες καινοτομίες και παρέχοντάς τους τις κατάλληλες λύσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθος της καλλιέργειάς τους τους ή τις μεθόδους παραγωγής τους. Ως εκ τούτου, η έκθεση θα προσφέρει ,όπως πάντα, μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων και ακόμα καλύτερες απαντήσεις στις ανάγκες της επαγγελματικής γεωργίας του σήμερα.», καταλήγει η Isabelle Alfano.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία